Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru, TUN la Craiova: l-a luat de la FCSB şi a dat lovitura! Rivala îl regretă: "Nu l-am văzut"

Rotaru, TUN la Craiova: l-a luat de la FCSB şi a dat lovitura! Rivala îl regretă: "Nu l-am văzut"
Comentarii

Universitatea Craiova a dat o adevărată lovitură cu transferul unui fotbalist pe care FCSB îl regretă, după ce l-a lăsat să plece gratis. Oltenii se bucură acum din plin de modul în care jucătorul dă randament şi de evoluţiile pe care le are în Bănie.

Este vorba despre Alexandru Creţu (31 de ani), mijlocaşul care s-a transformat în Bănie şi a început să joace foarte bine. FCSB l-a lăsat să plece gratis, iar acum se uită cu jind la evoluţiile lui Creţu din tricoul Universităţii Craiova, unde a fost adus de Mihai Rotaru.

"Tunul" dat de Mihai Rotaru la Craiova cu un fotbalist "aruncat" de FCSB: "Nu l-am văzut"

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre modul în care mijlocaşul s-a dezvoltat la Universitatea Craiova şi a spus că regretă că nu l-a văzut jucând în linia mediană, pe postul de inter, la FCSB.

Mihai Stoica a lăsat de înţeles că FCSB îl regretă pe Creţu, care joacă foarte bine de când a ajuns în Oltenia, deşi echipa lui Gigi Becali l-a avut în curte şi l-a lăsat să plece gratis.

Alexandru Creţu este, în prezent, unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din campionatul României, iar FCSB regretă că l-a folosit fundaş central şi nu i-a văzut potenţialul din linia mediană: "Pe Alex Creţu l-am avut fundaş central. Dacă el venea şi zicea <<Alo! Sunt optar>>, dar chiar n-am ştiut. La Craiova cred că Reghe l-a pus. Nu l-am văzut nici în antrenamente să zică", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Alexandru Creţu a strâns 23 de meciuri (1749 de minute) în toate competiţiile sezonului la Universitatea Craiova, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Creţu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: universitatea craiovafcsbmihai rotarualexandru cretumihai stoicauniversitatea craiova transfer alexandru cretusuperliga 

viewscnt
Articole similare