Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru vrea să ”fure” două dintre ţintele FCSB-ului! Ce îi transmite Becali: ”E treaba lui dacă încalcă înţelegerea pe care o avem. Nu intru în nicio licitaţie”

Rotaru vrea să ”fure” două dintre ţintele FCSB-ului! Ce îi transmite Becali: ”E treaba lui dacă încalcă înţelegerea pe care o avem. Nu intru în nicio licitaţie”

FCSB

Comentarii

Mihai Rotaru ar fi interesat să îi achiziţioneze pe Nicolae Păun şi David Miculescu, jucători urmăriţi de FCSB.

În săptămânile trecute, cei de la FCSB dezvăluiau că urmăesc îndeapropae câţiva fotbalişti de perspectivă din Liga 1.

Dacă MM Stoica dezvăluia că FCSB l-a ofertat în vară pe Miculescu, de la UTA, Becali spunea de Nicolae Păun, de la Sepsi, doar că ”îi place de el”.

Între timp, Universitatea Craiova ar fi intrat pe fir pentru cei doi jucători, încălcând înţelegerea dintre cei doi patroni.

La începutul acestui an, Becali anunţa că a convenit cu Rotaru să îşi aleagă în rotaţie ce jucători ofertează, pentru a nu intra înrt-un duel pe piaţa de transferuri.

Din această cauză, latifundiarul l-a criticat pe omologul său de la Craiova şi i-a transmis că nu intră într-o licitaţie cu el.

Becali ”i-a dat liber” lui Rotaru să îi oferteze pe cei doi şi l-a înţepat pe patronul Universităţii în legătură cu poziţia echipei în clasament.

Rotaru vrea să ”fure” două dintre ţintele FCSB-ului

E treaba lui Rotaru dacă a ales să încalce înţelegerea pe care noi doi o aveam, dar eu vreau să îi transmit două lucruri. Are liber să îi transfere pe Păun şi Miculescu pentru că eu nu intru în nicio licitaţie cu el.

El ştie bine ce am discutat noi, dar e treaba lui ce vrea să facă acum. Oricum, nu mai are nicio şansă la titlu şi să zică <<mulţumesc>> dacă intră în play-off.

Dacă trece peste Rapid intră, dacă nu, atunci la revedere. Ei nu au fost în stare să fie acum peste Voluntari, Botoşani, iar de noi şi CFR ce să mai spunem.

Stai că au de furcă şi cu Farul lui Gică Hagi. Repet, Rotaru are liber din partea mea să îi ia pe Păun şi Miculescu. Eu nu am ajuns fraierul Ligii 1 şi prostul jucătorilor.

Dar ştiţi voi sigur că el îi vrea pe cei doi jucători? De ce nu mai bag bani în echipă? La mine nu e hotel ca să vii şi să stai, te odihneşti pe teren, iar apoi să îi iei banii lui Becali şi să pleci acasă cu contul plin.

Dacă noi nu suntem în stare să o batem pe Sepsi, atunci unii cred că eu sunt prost să bag alţi bani din conturile familiei mele în transferuri? La revedere!

Nu e vorba că încă sunt supărat după meciul cu Sepsi, dar sunt şi eu de aproape 20 de ani în fotbal şi nu mai sunt prost. După acel meci am înţeles un mesaj clar.

Nu am echipă de cupele europene aşa cum îmi doresc, iar eu să aduc bani de acasă nu mai vreau”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare