Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat de ce a fugit Gikiewicz de la FCSB. Unde a fost surprins atacantul polonez după ce roş-albaştrii l-au dat dispărut

S-a aflat de ce a fugit Gikiewicz de la FCSB. Unde a fost surprins atacantul polonez după ce roş-albaştrii l-au dat dispărutgalerie foto

FCSB

Comentarii

Venit la FCSB în urmă cu două luni, Lukasz Gikiewicz a intrat rapid în dizgraţia patronului, iar acum a plecat din cantonamentul echipei.

Becali a ordonat ca atacantul polonez să nu mai joace pentru FCSB, astfel că Gikiewicz n-a stat pe gânduri şi a plecat, fără să anunţe pe cineva, de la vicecampioana României.

"Gikiewicz n-a apărut, dar nu este problema mea. Este un jucător al clubului, care se antrenează, nu intră în lot pentru acest joc, nici pentru următoarele jocuri. Nici nu l-am căutat eu. Nu e treaba mea" , a recunoscut Bogdan Argeş Vintilă.

Becali s-a săturat de el. Gikiewicz a fugit de la FCSB

Intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, după doar patru meciuri jucate în tricoul FCSB-ului, vârful în vârstă de 31 de ani refuză să îşi rezilieze contractul cu vicecampioana Ligii 1, astfel că patronul roş-albaştrilor este nevoit să îi plăteascu salariul lunar de 10.000 de euro.

În încercarea de a-l îndepărta de la echipă, Gigi Becali l-a scos din lot pe polonez, i-a luat maşina de serviciu şi, mai mult, a ordonat ca jucătorul să fie scos de pe grupul de WhatsApp al clubului. Toate aceste lucruri nu l-au făcut, însă, pe Gikiewicz să semneze rezilierea înţelegerii cu "roş-albaştrii", polonezul preferând să fugă din România şi să stea în vacanţă, în timp ce e plătit de Becali.

Recent, atacantul polonez a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie făcută pe o plajă din Croaţia, acolo unde îşi petrece timpul pe banii lui Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare