You are here:

S-a antrenat la bustul gol, în public, la 36 de grade Celsius! "Te încarci cu energie după toate aceste antrenamente şi te ajută"

S-a antrenat la bustul gol, în public, la 36 de grade Celsius! "Te încarci cu energie după toate aceste antrenamente şi te ajută"

Gimnastică

Comentarii

Singurul gimnast român care va merge la Jocurile Olimpice de la Paris a lăsat sala de antrenament şi a făcut flotări şi tracţiuni în aer liber sub privirile încântate ale trecătorilor.

Pe o căldură de 36 de grade, Andrei Muntean, gimnastul care ne va reprezenta la JO Paris, a ieşit să se antreneze în parc.  

„Cred că fiecare ar trebui să se agaţe de aceste momente de linişte şi de aer liber pentru că îţi dau mai multă energie, te încarci cu energie după toate aceste antrenamente şi te ajută”, a declarat Andrei Muntean, gimnast calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, pentru Sportsnet.ro

 La bustul gol, gimnastul s-a apucat să execute tracţiuni la bară şi multe flotări. El şi-a adus aminte că atunci când era la şcoală, colegii îl puneau să le arate tot felul de exerciţii pe care el le învăţa la sala de gimnastică.

 „Aveam, ţin minte, acele teste de flotări, abdomene şi mereu îmi plăcea să le arăt ce fac şi le plăcea pentru că eram mai atletic mai altfel”, mai spune Andrei Muntean.

 Are corp de manechin!

 Datorită miilor de ore de antrenament, gimnastul are un corp sculptat şi recunoaşte că face şi multe eforturi pentru asta!

„Îmi place ceea ce fac. Nu prea mănânc dulciuri şi încerc să mă abţin de la fast- food pentru că în primul rând nici nu e sănătos şi sunt conştient că nu mă ajută în ceea ce vreau eu să obţin”, reucnoaşte gimnastul. 

Andrei este prieten şi cu sala de forţă.

„Merg şi la sala de forţă, avem un program bine stabilit de preparatorul fizic, care mă ajută foarte mult. Îmi place să merg şi la înot, mă şi relaxează şi ajută şi corpul”, declară Andrei Muntean, gimnast calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Nerăbdător să ajungă la Jocurile Olimpice!

Sportivul în vârstă de 31 de ani este la a doua sa participare la Jocurile Olimpice. Prima a fost în 2016, la Rio de Janeiro, acolo unde a prins locul 6 în finala de la paralele.

„Abia aştept să ajung la Paris, sincer abia aştept să simt atmosfera de Jocuri Olimpice, de Sat Olimpic, de tot ce înseamnă acea competiţie. Nu mai este mult, lucrurile uşor, uşor se apropie”, a adăugat Andrei Muntean.

 La cea mai mare competiţie sportivă din lume, gimnastul vrea să fie cea mai bună versiune a sa. 

„Cu acest gând am plecat de la început, să am o atitudine  pozitivă, să rămân relaxat. Într-adevăr, îmi doresc să obţin o performanţă foarte bună. Toată lumea îşi doreşte asta, dar încerc să nu pun presiune pe mine. În plus, la Jocurile Olimpice, toţi care ajung acolo îşi doresc să câştige, toţi vor să facă o treabă cât mai bună”, a spus Andrei Muntean.

Andrei speră ca peste 4 ani să fie prezent şi la Jocurile Olimpice de la Los Angeles.

„Mă gândesc la JO 2028, într-adevăr ar fi foarte frumos, nu am fost în America şi mi-ar plăcea să ajung. Aştept Jocurile Olimpice de la Paris, aştept să văd cum decurge totul. După, îmi voi lua liber şi voi reflecta la tot ce se întâmplă şi voi lua o decizie cât mai bună pentru mine”, a încheiat Andrei Muntean, gimnast calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Afla mai multe despre: andrei munteanandrei muntean gimnastica 

viewscnt
Articole similare