You are here:

Să vină banii la băieţii de la Corvinul, dar ei întârzie. Primelele se lasă aşteptate: ”Trebuie să trateze foarte serios”

Să vină banii la băieţii de la Corvinul, dar ei întârzie. Primelele se lasă aşteptate: ”Trebuie să trateze foarte serios”

UEFA Europa League

Comentarii

Corvinul Hunedoara. deţinătoare a Cupei României, a produs una dintre marile surprize ale începutului de sezon din cupele europene la nivelul echipelor de club.

Calificarea nu este jucată. Avertimesment pentru jucătorii de la Corvinul: ”Trebuie să trateze foarte serios”

Corvinul Hunedoara a reuşit un rezultat cu adevărat istoric. A învins-o pe Paksi FC, în deplasare, cu scorul de 4-0, în prima manşă a primului tur preliminar din Europa League.

Golurile echipei lui Florin Maxim au fost marcate de Buş ‘9 şi Lupu ‘45+2, ’86, ‘90+3. În minutul 76, de la gazdele maghiare a fost eliminat Szabo.

La finalul meciului, impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit că jucătorii Corvinului nu vor fi recompensaţi financiar pentru această victorie istorică, dar aceştia vor beneficia de o primă consistentă în cazul calificării echipei în turul al doilea preliminar din Europa League.

”Nu vorbim de prime ecum. Cu siguranţă va exista o primă pentru calificare, dar să nu ne culcăm pe o ureche. Sunt o echipă periculoasă. 

Corvinul trebuie să trateze foarte serios manşa retur, abia apoi putem să vorbim despre o primă pe care cu siguranţă domnul primar şi Consiliul Judeţean să o ofere jucătorilor”, a declarat Bogdan Apostu, la Prima Sport.

Returul dintre Corvinul Hunedoara şi Paksi FC este săptămâna viitoare, tot joi, şi se pleacă de la 4-0 pentru formaţia din România. Meciul se joacă la Sibiu, chiar pe stadionul unde Corvinul învingea Oţelul şi punea mâna pe Cupa României.

Afla mai multe despre: corvinulbogdan apostueuropa league 

viewscnt
Articole similare