You are here:

Gigi Becali zice una, Charalambous face alta: ”Patronul nostru are opinia lui”. Antrenorul FCSB-ului: ”Aşa văd eu lucrurile”

Gigi Becali zice una, Charalambous face alta: ”Patronul nostru are opinia lui”. Antrenorul FCSB-ului: ”Aşa văd eu lucrurile”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a susţinut o conferinţă de presă înaintea debutului în Superliga Româniie.

Charalambous nu a fost de aceeaşi părere cu Gigi Becali

FCSB debutează în noul sezon din Superliga României îm compania celor de la U Cluj, sâmbătă, de la ora 22:00.

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Elias Charalambous a vorbit şi despre afirmaţii recente ale lui Gigi Becali cu privire la folosirea jucătorului eligibil pentru regula U21.

Antrenorul FCSB-ului a precizat că a respectat această regulă impusă de FRF, aşa cum a demonstrat-o şi în Supercupa României câştigată contra Corvinului.

”Este o regulă impusă de Federaţie. Am respectat-o, chiar dacă patronul nostru are opinia lui. Eu cred că este benefică, însă jucătorii tineri pot juca şi fără această regulă. Aşa văd eu lucrurile”, a declarat Charalambous, la conferinţa de presă.

De asemenea, Elias Charalambous a transmis şi felicitări celor de la Corvinul Hunedoara, echipă care a reuşit o victorie istorică în primul tur preliminar din Europa League, cu Paksi (4-0).

FCSB este campioana României şi este principala favorită la un nou titlu în Superligă. Ar fi al doilea la rând.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperliga 

viewscnt
Articole similare