You are here:

Sancţiuni disciplinare pentru două cluburi din Superliga. Ce penalitate sportivă s-a luat după incidentele de la U Cluj - Dinamo

Sancţiuni disciplinare pentru două cluburi din Superliga. Ce penalitate sportivă s-a luat după incidentele de la U Cluj - Dinamo

U Cluj

Comentarii

Comisia de Disciplină a sancţionat Petrolul şi U Cluj

Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a sancţionat cluburile Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj.

Petrolul a primit o penalitate sportivă de 3.000 de lei pentru neexecutarea hotărârii CNSL în cazul Mihai Roman vs. ACS Petrolul 52.

De asemenea, comisia i-a acordat clubului un termen de graţie, de cinci zile, pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată către jucătorul Roman Mihai Alexandru.

În cazul incidentelor de la meciul U Cluj – Dinamo, gazdele au primit o penalitate sportivă de 7.500 lei.

Superliga României, din ce în ce mai urmărită de iubitorii sportului rege autohton

Liga Profesionistă de Fotbal şi eAD, deţinătorul drepturilor comerciale şi TV pentru Superliga, au aunţat că sezonul actual al competiţiei a crescut audienţa televiziunilor sportive care transmit campionatul.

FCSB demonstrează că este cea mai urmărită echipă din Superliga şi prin faptul că a jucat în 6 din cele 10 meciuri cu cea mai mare audienţă din actualul sezon până în acest moment.

Afla mai multe despre: u clujdinamosuperligapetrolul 

viewscnt
Articole similare