Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şanse mari ca returul dintre Juventus Torino şi Olympique Lyon, din Liga Campionilor, să nu se dispute în Italia

Şanse mari ca returul dintre Juventus Torino şi Olympique Lyon, din Liga Campionilor, să nu se dispute în Italia

Fotbal

Comentarii

Meciul dintre Juventus Torino şi Olympique Lyon, programat pe 17 martie, în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, ar putea să nu se dispute la Torino. Situaţia alarmantă din Peninsulă, legată de epidemia de Coronavirus, ar putea să mute partida peste 1000 de kilometri mai la sud.

Meciul dintre Juventus Torino şi Olympique Lyon stă sub semnul incertitudinii totale. Italienii au suspendat toate evenimentele sportive cu suporteri, iar graniţele au fost închise. Nimeni nu intră, nimeni nu iese, dacă nu este cu adevărat necesar. Epidemia de Coronavirus a scăpat de sub control în Italia, acolo unde mor sute de oameni zilnic.

Reprezentanţii celor două cluburi se gândesc serios să mute partida în Malta, pentru a se putea bucura de ea şi o parte a fanilor.  În replică, oficialii Federaţiei Maltez de Fotbal au declarat că nu se pune problema să accepte ca fanii italieni să "invadeze" micuţa insulă, în contextul epidemiei de Coronavirus. Preşedintele celor la Olympique Lyon, Michel Aulas este îngrijorat de situaţia din Italia şi aşeaptă decizia UEFA, în următoarele zile.

"Este o decizie cu multiple variabile. Pentru moment, meciul este programat la Torino. Dar în fiecare zi apar informaţii noi. În următoarele zile, în funcţie de se va mai întâmpla, se va decide unde se va juca", a declarat Michel Aulas, pentru BFM Business.

În turul disputat în Franţa, Lyon s-a impus, surprinzător, cu 1-0.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare