Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SAVUROS! Ionuţ Luţu a lăsat totul în urmă pentru a se întâlni cu o fată: ”A avut o problemă cu o domnişoară”. Ce a făcut :)

SAVUROS! Ionuţ Luţu a lăsat totul în urmă pentru a se întâlni cu o fată: ”A avut o problemă cu o domnişoară”. Ce a făcut :)

Superliga

Comentarii

Emil Grădinescu şi-a adus aminte de un episod în care Ionuţ Luţu a avut o întâlnire cu o fată.

Raul Silva a fost surprins în timpul meciului Botoşani - Craiova (scor 1-0) în timp ce se uita pe telefon.

În acest context, Emil Grădinescu şi-a adus aminte amuzat de un episod cu Ionuţ Luţu, care îşi dăduse întâlnire cu o fată.

Ionuţ Luţu a plecat în timpul meciului pentru a se întâlni cu o fată

Raul Silva a oferit faza etapei. Rezervă la meciul cu FC Botoşani, fundaşul în vârstă de 33 de ani a fost surprins în timp ce butona telefonul, în timpul partidei, pe banca de rezerve.

Faza i-a amuzat pe Emil Grădinescu şi pe Basarab Panduru, care au fost invitaţii la Dan Udrea la Sport Center.

Cu această ocazie, Emil Grădinescu şi-a adus aminte de un episod cu Ionuţ Luţu, când era jucător.

Comentatorul Orange Sport a povestit cum Ionuţ Luţu a luat două cartonaşe galbene în timpul meciului, deoarece ţinea să fie eliminat pentru a ajunge la o întâlnire cu o tânără:

Emil Grădinescu: Îţi dai seama, eşti în discuţii, eşti în febră, e fata acolo care îţi mai spune ceva, trebuie să spui şi tu...
Dan Udrea: În timpul meciului?
Grădinescu: Normal. Uite, Luţu poate să ne povestească cum a avut el o problemă cu o domnişoară şi el, care luase galben în viaţa lui, trebuia să termine repede meciul. A luat două galbene în 10 minute, a plecat, şi-a văzut de treaba lui, a luat şi cheia de la vestiar cu el.
Panduru, ironic: Dar dacă ai o problemă, o treabă, ceva, nu e normal să-ţi iei telefonul pe bancă?
Grădinescu: Nu ştiu ce să zic, habar n-am.
Panduru: Ai o treabă, nu, asta e modă. Nu m-ar mira să stea toată lumea pe bancă, cu telefonul în mână, nu? Dar ce face? Că nu face nimic până la urmă.
Grădinescu: Are o notificare acolo pornită. Nu, e clar, prietena cred că i-a făcut o cheltuială de-astra gravă.
Panduru: Mie mi se pare că-l interesează meciul rău de tot.
Grădinescu: Când îţi apare acolo: ”580 de lei au fost retraşi din contul dumnevoastră”, trebuie să te uiţi, că-ţi vibrează asta nasol.

Bogdan Cosmescu, uimit când l-a văzut pe Raul Silva cu telefonul pe bancă

Faza s-a petrecut în minutul 38, la doar două minute distanţă după golul înscris de Mailat, care de altfel a şi făcut diferenţa.

Bogdan Cosmescu, cel care a comentat partida dintre FC Botoşani şi Universitatea Craiova, a rămas uimit când a văzut ce face Raul Silva pe bancă:

”Incredibil. Ştiam că în principiu nu ai telefonul la tine pe bancă”, a spus comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu.

Considerat un transfer reuşit, Raul Silva, în vârstă de 33 de ani, a pierdut locul de titular în ultimele luni. În total, brazilianul are 17 meciuri în tricoul Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: gradinescu 

viewscnt
Articole similare