Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş pe tunelul de la vestiare. Cum a fost surprins Infantino. FIFA a cerut ca imaginile să fie şterse: ”Filmările sunt jenante pentru ei”

 Scandal uriaş pe tunelul de la vestiare. Cum a fost surprins Infantino. FIFA a cerut ca imaginile să fie şterse: ”Filmările sunt jenante pentru ei”

Cupa Mondială

Comentarii

FIFA ar încerca să acopere un scandal izbucnit pe tunelul de la vestiare între Gianni Infantino şi un jucător.

La Cupa Mondială din Qatar au existat şi momente foarte tensionate. Unul dintre ele s-a petrecut pe tunelul de la vestiare, imediat după ce s-a încheiat meciul Croaţia - Maroc, scor 2-1, din finala mică.

Potrivit martorilor, Achraf Hakimi a început să urle la Gianni Infantino şi a folosit un limbaj foarte agresiv, fiind nemulţumit de arbitraje.

FIFA ar fi cerut ştergerea unor înregistrări cu un scandal petrecut pe tunelul de la vestiare

Jucătorii Marocului, care au ajuns în semifinale şi au realizat astfel una dintre cele mai mari surprize in istoria Cupei Mondiale, s-au plâns de arbitrajele de care au avut parte la această Cupă Mondială.

La partida cu Croaţia, din finala mică, pe care au pierdut-o cu 1-2, marocanii au cerut cel puţin o lovitură de la 11 metri şi reluările au confirmat faptul că au avut motive de nemulţumire.

Printre cei mai furioşi a fost Achraf Hakimi, starul lui PSG. Acesta a urlat la Gianni Infantino pe tuneul către vestiare, imediat după ce meciul Croaţia - Maroc s-a încheiat.

Fotbalistul ar fi folosit un limbaj foarte agresiv şi i-a reproşat lui Infantino arbitrajele de care Maroc a avut parte.

Potrivit martorilor, FIFA a încercat să acopere acest scandal şi le-a cerut celor care au filmat momentele să ştaergă acele imagini.

Johan Kucukaslan, reporter la televiziunea suedeză SVT Sport, a fost martor la cearta dintre Hakimi şi Infantino şi a confirmat toată scena:

”Ne-au cerut să ştergem înregistrarea. Este clar că aceste filmări sunt jenante pentru ei, dar este naiv pentru ei să creadă că, având în vedere că erau o mulţime de ziarişti, pot ascunde ceea ce s-a întâmplat”, a spus Johan Kucukaslan, reporter la televiziunea suedeză SVT Sport.

Tom Egbers, prezentator TV olandez, a confirmat şi el incidentele: ”Stătea (n.r. Hakimi) la mai puţin de 5 centimeri distanţă de Infantino şi a început să strige la el. Se plângea de arbitru. A fost dureros”, a confirmat şi Tom Egbers.

Cupa Mondială din Qatar s-a încheiat cu victoria Argentinei, care a trecut de Franţa după loviturile de departajare. După 120 de minute, scorul a fost 3-3.

 

Afla mai multe despre: fifa 

viewscnt
Articole similare