Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de ultimă oră la Dinamo. Flavius Stoican, salvat de revolta jucătorilor. Antrenorul rămâne pe banca tehnică

Schimbare de ultimă oră la Dinamo. Flavius Stoican, salvat de revolta jucătorilor. Antrenorul rămâne pe banca tehnică
Comentarii

Deşi a fost anunţat că va fi demis, Flavius Stoican va rămâne, până la urmă, la Dinamo, cel puţin până la următorul meci, duminică, împotriva Rapidului.

UPDATE | Iuliu Mureşan a mers, marţi, la baza de pregătire de la Săftica, iar în urma discuţiei cu Torje, Răuţă şi Matei, reprezentanţii fotbaliştilor, a luat decizia de a-l păstra pe Flavius Stoican şi la meciul cu Rapid.

Decizia schimbării antrenorului a venit din partea reprezentanţilor DDB, însă fotbaliştii dinamovişti le-au explicat acestora că o eventuală modificare pe banca tehnică n-ar fi benefică pentru evoluţiile următoare.

Cum Uhrin era marele favorit să preia echipa, iar din lotul lui Dinamo pregătit de antrenorul ceh în urmă cu un an au mai rămas doar trei jucători, o eventuală demitere a lui Flavius Stoican ar fi stricat toate planurile tactice chiar înaintea unei partide extrem de importante cu Rapid. Astfel, antrenorul de 45 de ani va mai sta pe banca lui Dinamo cel puţin până la partida cu giuleştenii, programată duminică.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-4, i-a fost fatală lui Flavius Stoican. Antrenorul va fi demis de conducerea clubului Dinamo, iar acum oficialii "câinilor" trebuie să ajungă la un acord comun în privinţa viitorului antrenor al echipei.

Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 1-4, iar conducerea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a luat decizia de a-l demite pe Flavius Stoican. Iuliu Mureşan a mers personal la baza de pregătire de la Săftica pentru a discuta cu antrenorul şi cu jucătorii dinamovişti.

Din informaţiile Telekom Sport, oficialii "câinilor" au două nume pe lista posibililor înlocuitori pentru Flavius Stoican.

Reprezentanţii DDB vor să-l readucă la echipă pe Duşan Uhrin, în timp ce Iuliu Mureşan insistă pentru venirea lui Vasile Miriuţă.

Duşan Uhrin a mai pregătit-o pe Dinamo în două rânduri, în sezonul 2019/2020 şi în a doua parte a sezonului 2020/2021. În ultimul său mandat petrecut pe banca tehnică a "câinilor", antrenorul ceh de 54 de ani a înregistrat cinci victorii, trei remize şi două înfrângeri.

Aflat în prezent la Minaur Baia Mare, Vasile Miriuţă a mai pregătit-o şi el pe Dinamo, din septembrie 2017 până în februarie 2018, perioadă în care a adunat opt victorii, cinci remize şi cinci înfrângeri în 18 meciuri disputate.

Programul lui Dinamo în play-out:

  • Etapa 1: Rapid - Dinamo
  • Etapa 2: Dinamo - Sepsi
  • Etapa 3: Chindia - Dinamo
  • Etapa 4: Dinamo - FCU Craiova
  • Etapa 5: CS Mioveni - Dinamo
  • Etapa 6: Gaz Metan - Dinamo
  • Etapa 7: Dinamo - Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoşani - Dinamo
  • Etapa 9: Dinamo - UTA

Afla mai multe despre: flavius stoicandinamo 

viewscnt
Articole similare