Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă atmosferă incendiară la FCSB - Rapid! Câte bilete s-au vândut pană acum la derby-ul de pe Arena Naţională | EXCLUSIV

Se anunţă atmosferă incendiară la FCSB - Rapid! Câte bilete s-au vândut pană acum la derby-ul de pe Arena Naţională | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB va primi vizita celor de la Rapid, sâmbătă, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1.

Asistenţă uriaşă la FCSB - Rapid. Câte bilete s-au vândut

FCSB are 44 de puncte după 4 etape desfăşurate din play-off, iar distanţa până la urmăritoare este una colosală. CFR Cluj şi Universitatea Craiova au 31 de puncte, în timp ce rivalii de la Rapid au doar 28 de puncte. Cu o victorie, FCSB poate deveni matematica campioană, cu condiţia ca CFR şi Craiova să obţină cel mult un punct în meciurile lor, cu Farul, respectiv Sepsi.

Dată fiind importanţa derby-ului, fanii FCSB au luat cu asalt casele de bilete. Conform surselor Orange Sport, s-au vândut deja 41.000 de bilete doar în tabăra gazdelor. Giuleştenii vor primi şi ei 5% din capacitatea stadionului, astfel că ne aşteptăm la o atmosferă incendiară la meciul de sâmbătă.

FCSB este considerată favorită în derby, având în vedere forma din play-off, dar Rapidul are în continuare şanse la obiectivul din acest sezon: accederea pe un loc de cupă europeană.

„Sincer, nu mă gândeam că Rapidul este contracanditata la titlu. Mă gândeam la CFR Cluj, că au forţă, au câştigat campionate şi au adus jucători de calitate. La ei mă gândeam cel mai mult, la CFR Cluj. Dar s-au ţinut foarte bine şi cei de la Rapid până la un moment dat. Puteau fi mult mai bine după ce ne-au bătut pe noi”, a declarat Valentin Creţu înainte de derby pentru Orange Sport.

Coman, iar acum Ngezana. Becali pregăteşte un nou transfer important la FCSB

Evoluţiile bune ale lui Ngezana le-au atras atenţia şi echipelor importante din Europa. Conform jurnaliştilor din Africa de Sud, fundaşul central este dorit insistent de Lorient, echipă aflată pe loc retrogradabil în acest moment în Ligue 1. Chiar şi în cazul în care Lorient va pica în liga secundă, oficialii clubului vor să-l transfere pe fotbalistul de la FCSB.

De asemenea, Ngezana este urmărit cu mare atenţie şi de belgienii de la Genk, care pregătesc o ofertă pentru vara acestui an.

Afla mai multe despre: fcsbrapidbiletesuperliga 

viewscnt
Articole similare