Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă REVOLUŢIE la o echipă din Superligă! Patronul a pus piciorul în prag şi anunţa investiţii majore

Se anunţă REVOLUŢIE la o echipă din Superligă! Patronul a pus piciorul în prag şi anunţa investiţii majore

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 este una dintre echipele spectaculoase din Superligă, însă oltenii lui Mititelu mai au şanse doar matematice de a prinde play-off-ul, după eşecurile cu Oţelul şi CFR Cluj.

Alb-albaştrii au primit adesea laude din partea specialiştilor pentru jocul plăcut pe care îl practică, însă înfrângerile înregistrate în ultimele două etape le-au tăiat aripile. FCU Craiova ocupă poziţia a 12-a în clasament, cu 30 de puncte, şi este mai aproape de baraj decât de play-off, cu patru etape rămase din sezonul regular.

Adrian Mititelu s-a săturat să joace în play-out: urmează schimbări de trupe la FCU Craiova!

După jocul cu CFR Cluj, Adrian Mititelu a recunoscut superioritatea ardelenilor, însă nu a părut foarte afectat de faptul că echipa sa are şanse foarte mari să rateze din nou play-off-ul Superligii. 

Patronul lui FCU Craiova 1948 a anunţat că va aduce întăriri în vara sezonului viitor pentru a juca în play-off, pentru a fi sigur că nu va rata obiectivul pe care a dezvăluit că îl va impune.

Conform declaraţiilor lui Mititelu, FCU are deja un acord de principiu cu câţiva jucători din afara Superligii, care ar fi acceptat oferta omului de afaceri. Mai mult decât atât, Adrian Mititelu a dezvăluit că mai mulţi jucători din lotul actual nu vor mai evolua pentru Craiova din sezonul următor.

”Ce vreau să ştie suporterii acestei echipe, este că nu-i niciun capăt de ţară (n.r. dacă FCU nu intră în play-off), pentru că anul viitor vom prinde play-off-ul şi vom fi şi mai buni. Vom folosi greşelile de anul ăsta în favoarea noastră pentru anul viitor.

Experienţa ne va ajuta ca anul viitor să fim şi mai puternici, şi din punct de vedere al lotului, pentru că la anul va urma o primenire a lotului. Vor pleca 3-4 şi vor veni 3-4. Deja avem câţiva jucători ochiţi. Avem tratative cu ei ca din vară să devină jucătorii noştri. 

Sunt 2-3 jucători de la noi care vor pleca la vară, pentru că aşa ne-am înţeles cu ei. La vară vom avea o echipă nouă, dar vom păstra jucătorii care au dat randament. Vom avea o echipă foarte puternică, care ne va ajuta să ajungem în play-off.

De la anul nu va ma fi situaţia de anul acesta, să începem sezonul cu apărarea varză”, a spus Adrian Mititelu, după meciul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare