Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se destramă CFR. Fotbalistul cu şapte trofee cucerite la Cluj semnează cu un club care evoluează în cupele europene

Se destramă CFR. Fotbalistul cu şapte trofee cucerite la Cluj semnează cu un club care evoluează în cupele europene

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a ratat primul său titlu de campioană din ultimii şase ani, iar acum oficialii ardelenilor pregătesc schimbări masive în cadrul lotului.

Mihai Bordeianu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a CFR-ului. Mijlocaşul central a cucerit şapte trofee alături de ardeleni, cinci titluri în Superligă şi două Supercupe ale României.

Acum, fotbalistul în vârstă de 31 de ani este foarte aproape de a doua sa aventură în afara graniţelor ţării. Dacă plecarea în Arabia Saudită, în toamna anului 2020, la Al Qadisiyah, nu i-a prins deloc bine, Mihai Bordeianu încearcă acum o nouă experienţă tot în Europa.

Conform presei din Serbia, Vojvodina Novi Sad vrea să-l aducă în lot, în această vară, pe mijlocaşul central. Echipa este calificată în preliminariile Conference League şi are în vedere mai multe transferuri pentru întărirea lotului, printre care şi Mihai Bordeianu.

Oficialii clubului sârb speră să ajungă la o înţelegere cu Nelu Varga pentru împrumutul fotbalistului pentru un sezon, Vojvodina urmând să achite integral salariul fotbalistului.

  • 2 pase decisive a reuşit Mihai Bordeianu în cele 24 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, în toate competiţiile, în acest sezon

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare