Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul! Dan Petrescu l-a convins să vină la CFR. Cine este jucătorul care şi-a dat acordul

Se face transferul! Dan Petrescu l-a convins să vină la CFR. Cine este jucătorul care şi-a dat acordul

Superliga

Comentarii

Neluţu Varga a anunţat deja că Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj, iar „Bursucul” va începe pregătirea echipei din vară.

Primul fotbalist pe care Dan Petrescu îl aduce înapoi la CFR Cluj pentru a se lupta la campionat

SuperDan va avea o misiune dificilă la CFR Cluj. Ardelenii au fost învinşi clar de Farul Constanţa, scor 1-5, iar calificarea în preliminariile Conference League pare a fi un obiectiv complicat în acest moment.

Chiar dacă va prelua o echipă calificată în Conference League sau nu, „Bursucul” va căuta să-şi facă lotul aşa cum ştie el mai bine, având la dispoziţie cei mai buni jucători din vară.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a numit deja primul fotbalist pe care Dan Petrescu o să-l aducă înapoi în Gruia. Este vorba despre fundaşul central Yuri Matias, cel care a dat un randament foarte bun alături de tehnicianul român la CFR. Actualmente, fundaluş brazilian este legitimat la Neftchi Baku, în Azerbaidjan.

Într-un interviu, Yuri Matias a recunoscut că nu ar spune nu unei reveniri din CFR, având în vedere relaţia bună pe care acesta o are cu Dan Petrescu.

”Am tot citit ştirile în ultima perioadă, dar eu nu ştiu nimic în privinţa unei reveniri la CFR Cluj. Totuşi, după cum bine ştiţi şi dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu ştiu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar şi în România. Aşa că normal că m-aş întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine şi sper să-şi revină.

Eu urmăresc fiecare meci din Superliga, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum ştiţi, am învăţat şi limba, am mulţi prieteni în România. Mai ales cu Fica sunt prieten bun”, a spus Yuri Matias, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: superligacfr cluj 

viewscnt
Articole similare