Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se gândeşte FCSB deja la un viitor antrenor? Dezvăluirea făcută de un tehnician român: ”Mi-a spus Becali că voi merge acolo”

Se gândeşte FCSB deja la un viitor antrenor? Dezvăluirea făcută de un tehnician român: ”Mi-a spus Becali că voi merge acolo”

FCSB

Comentarii

Ilie Poenaru a dezvăluit că Gigi Becali i-a transmis într-un dialog că o va antrena într-o zi pe FCSB.

După ce o nouă eră era anunţată la FCSB prin venirea lui Edi Iordănescu, se pare că echipa a revenit la vechiurile obiceiuri, iar Gigi Becali îşi permite să se bage din nou peste antrenor.

Deşi Toni Petrea nu a vrut să se întoarcă fără anumite garanţii, este clar că fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf nu are control deplin asupra echipei.

În cazul în care Petrea nu îşi dădea acordul să revină, Gigi Becali ar fi încercat varianta Dică, deşi i-ar fi plăcut să aducă un alt tehnician din Liga 1.

Ilie Poenaru a fost pe lista FCSB-ului şi în vară, însă a ales să continue la Academica Clinceni, echipă pe care a părăsit-o între timp, semnând cu Gaz Metan.

Din păcate pentru FCSB şi Poenaru, un tehnician ce antrenează două echipe în Liga 1 în acelaşi sezon nu poate face pasul şi la o a treia.

Astfel, când Iordănescu jr. a părăsit-o pe FCSB, Ilie Poenaru nu a putut fi considerat pentru post, deşi lui Gigi Becali i-ar fi plăcut varianta.

Se gândeşte FCSB deja la un viitor antrenor?

Actualul tehnician de la Gaz Metan a făcut o dezvăluire foarte interesantă însă, despre o conversaţie pe care a avut-o cu finanţatorul FCSB-ului.

Poenaru a afirmat că Gigi becali i-a transmis că într-o zi va deveni antrenorul FCSB-ului, însă fostul antrenor de la Clinceni susţine că, deocamdată, este concentrat doar asupra lui Gaz Metan Mediaş.

Dânsul şi-a exprimat părerea de foarte multe ori, mi-a spus şi într-o conversaţie pe care am avut-o cu dânsul că până la urmă voi merge acolo şi voi antrena acolo. 

Deocamdată vreau să vorbesc despre echipa mea, nu este momente să vorbesc despre celalalte echipe, sunt concentrat aici, e foarte mult de muncă şi trebuie să evităm retrogradarea”, a declarat Ilie Poenaru, la Pro X.

Antrenorul celor de la Gaz Metan nu a menţionat când a avut loc conversaţia cu Becali, dar este destul de probabil ca în următorii ani Poenaru să devină antrenorul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare