Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se sparge gaşca de sud-americani de la PSG. Ce vedete stelare sunt pe picior de plecare de la Paris

Se sparge gaşca de sud-americani de la PSG. Ce vedete stelare sunt pe picior de plecare de la Paris
Comentarii

Trei argentinieni sunt la un pas de a o părăsi pe PSG la finalul sezonului actual.

Cu cinci etape înainte de final, PSG este pe primul loc în Ligue 1, cu 15 puncte peste următoarea clasată, Olympique Marseille, astfel că este noua campioană a Franţei.

Dar recâştigarea titlului naţional nu este considerat un sezon reuşit pe Parc des Princes, acolo unde an de an obiectivul suprem este cucererirea Ligii Campionilor.

Dar formaţia pregătită de argentinianul Mauricio Pochettino a dezamăgit crun şi în actuala stagiune. Parizienii au fost eliminaţi în faza optimilor de finală de Real Madrid, după ce au câştigat în tur (1-0), dar au pierdut în retur (1-3).

Ca urmare a eliminării premature din cea mai importantă competiţie la nivel de cluburi se pregătesc multe mişcări de trupe în capitala Franţei, la finalul sezonului.

Kylian Mpabbe este foarte aproape de Real Madrid, deşi conducerea de pe Parc des Princes face orice pentru a-l convinge pe fotbalist să-şi prelungească înţelegerea.

Lionel Messi este decis să continue la PSG, deşi a avut unul dintre cele mai slabe sezoane ale sale din carieră, anunţă catalanii de la Mundo Deportivo.

În ceea ce-l priveşte pe Neymar, şi despre acesta se speculează că va rămâne la gruparea pariziană.

Se sparge gaşca de sud-americani de la PSG. Ce vedete stelare sunt pe picior de plecare de la Paris

Dar pe lângă cele trei super staruri din atac, şi situaţia altor vedete de la PSG este una ce trebuie rezolvată.

Este vorba de Angel Di Maria, Mauro Icardi şi Leandro Paredes, care ar putea pleca de la Paris în această vară, conform spaniolilor de la AS, iar Messi ar rămâne singurul argentinian de la echipă.

Aflat de şapte ani la PSG, Angel Di Maria este pe final de contract, iar clubul nu a înaintat până acum vreo ofertă de prelungire a înţelegerii.

În ultima etapă de campionat, Di Maria a strălucit pentru PSG. Argentinianul a oferit două assisturi la golurile lui Sergio Ramos şi Marquinhos, în victoria 3-0 cu Angers.

Legat de Mauro Icardi şi Leandro Paredes, PSG doreşte să îi vândă, situaţie la care ar contribui într-un procent mare problemele celor doi din afara terenului.

Afla mai multe despre: di mariapsg 

viewscnt
Articole similare