You are here:

Se ştie şi a doua semifinală de la Copa America 2024. Brazilia, eliminată la penalty-uri de Uruguay. Columbia a făcut scor cu Panama

Se ştie şi a doua semifinală de la Copa America 2024. Brazilia, eliminată la penalty-uri de Uruguay. Columbia a făcut scor cu Panama
Comentarii

S-a confirmat şi a doua semifinală de la Copa America 2024. Brazilia a fost eliminată la penalty-uri de Uruguay, în timp ce Columbia a făcut scor cu Panama.

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America 2024. Tabloul complet al semifinalelor

”Şocul” nopţii din fotbalul internaţional a venit de la Brazilia. ”Selecao” a fost eliminată în sferturile de finală ale Copa America 2024 de Uruguay.

A fost 0-0 după cele 90 de minute, într-un meci marcat de faulturi. Uruguayenii s-au făcut vinovaţi de 26 de faulturi din 41, într-un joc strâns şi agitat, şi au terminat în zece după ce Nahitan Nandez a fost eliminat pentru o intrare dură (74).

Cum la Copa America nu mai există cele 30 de minute suplimentare de prelungiri, s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare.

Acolo unde mijlocaşul celor de la PSG, Manuel Ugarte, a fost cel care a marcat penalty-ul decisiv pentru Uruguay, care a mai înscris prin Fede Valverde, Bentancur şi de Arrascaeta. Doar fundaşul Gimenez a ratat.

La Brazlia, a marcat doar Andreas Pereira şi Martinelli, iar Militao şi Douglas Luiz au ratat. Portarul uruguayan Sergio Rochet a apărat lovitura de pedeapsă a lui Eder Militao, înainte ca Douglas Luiz să lovească bara.

O paradă a lui Alisson în faţa lui Jose Maria Gimenez nu a fost suficientă pentru Brazilia, finalista ediţiei trecute, care a câştigat doar unul din cele patru meciuri disputate în competiţie.

Astfel, brazilienii au fost eliminaţi în sferturi, în vreme ce naţionala micuţului stat Uruguay continuă în semifinalele de la Copa America, fază a competiţiei unde va da piept cu Columbia.

Columbienii au câştigat cu 5-0 sfertul de finală contra surprizei Panama. Cordoba (8), James Rodriguez (15), din penalty, Luis Diaz (41), Rios (70) şi Miguel Borja (90+4), din penalty, au marcat.

Prima semifinală de la Copa America 2024 se dispută între Argentina, deţinătoarea trofeului, şi Canada.

Afla mai multe despre: copa america 2024columbiapanamabraziliauruguay 

viewscnt
Articole similare