Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul din spatele victoriei lui Sepsi cu Farul: ”Astfel l-am învins pe Hagi”. Răspuns oficial în legătură cu plecarea lui Păun la FCSB

Secretul din spatele victoriei lui Sepsi cu Farul: ”Astfel l-am învins pe Hagi”. Răspuns oficial în legătură cu plecarea lui Păun la FCSB

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a reuşit să o învingă pe Farul, scor 1-0, graţie unui gol marcat de Bogdan Mitrea de la punctul cu var.

Sepsi a reuşit să continue forma bună din urma venirii lui Cristiano Bergodi şi a învins-o pe Farul, scor 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat chiar de Bogdan Mitrea, fotbalist trecut pe la Constanţa pe când echipa încă se numea Viitorul.

În urma partidei, tehnicianul lui Sepsi a vorbit despre victoria reuşită de echipa sa şi s-a declarat foarte mulţumit de rezultatul obţinut.

Întrebat cum a reuşit să îl învingă pe Gică Hagi, Bergodi a pus victoria în seama ”dăruirii, ambiţiei şi organizării de joc”.

Secretul din spatele victoriei lui Sepsi cu Farul

”(n.r. cum l-aţi învins pe Hagi?) Cu dăruire, cu ambiţie şi cu organizare de joc. Ştiam că e o echipă care plimbă mingea foarte bine pe teren şi atacă pe flancuri.

Nu am riscat nimic, am închis spaţiile, sunt foarte mulţumit de ce am văzut, mai ales atitudinea jucătorilor.

Nu putem spune în acest moment că mergem în play-off, nu cred în acest moment”, a spus Bergodi.

Răspuns oficial în legătură cu plecarea lui Păun la FCSB

Tehnicianul a fost întrebat şi de interesul FCSB-ului pentru Nicolae Păun, deşi MM Stoica a declarat anterior în ziua meciului că roş-albaştrii nu îl vor de fapt pe mijlocaş.

E o echipă mare FCSB, unde e normal mai multă presiune, dar e un tânăr care joacă foarte bine, care nu se sperie când are mingea şi cu această alergare, el pe teren face foarte bine, leagă bine jocul şi fură... recuperează foarte multe mingi”, a adăugat tehnicianul celor de la Sepsi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare