Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, propunere concretă pentru un star din Liga 1! Becali pune banii jos şi dă lovitura: ”Am făcut o ofertă oficială” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, propunere concretă pentru un star din Liga 1! Becali pune banii jos şi dă lovitura: ”Am făcut o ofertă oficială” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, MM Stoica a dezvăluit că FCSB a făcut o ofertă concretă de transfer pentru unul dintre starurile acestui sezon din Liga 1.

Sezonul actual de Liga 1 este unul dintre cele mai interesante din ultimii ani. În afară de CFR şi FCSB, majoritatea echipelor au surprins, fie pozitiv, fie negativ.

Voluntari şi Rapid se află mult mai sus decât era aşteptat, mai ales în acest punct al sezonului, în timp ce Universitatea Craiova şi Sepsi au lăsat foarte mult de dorit.

Şi parcursul incredibil de slab al Academicii Clinceni a fost puţin surprinzător, având în vedere că echipa a prins play-off-ul sezonul trecut, în timp ce UTA a dezvoltat unul dintre cele mai frumoase jocuri din campionat.

Marea vedetă de la Arad este David Miculescu. Ascensiuna sa a fost comparată cu cea a lui Dennis Man, care a provenit tot din academia UTA-ei, înainte de a ajunge la FCSB.

Nu doar faptul că a crescut la clubului arădean îl asemănă cu fotbalistul Parmei, ci şi faptul că ar putea urma acelaşi drum.

FCSB, propunere concretă pentru un star din Liga 1

S-a tot vorbit despre interesul FCSB-ului pentru el, iar MM Stoica a confirmat că, în vară, Gigi Becali a făcut o ofertă de o jumătate de milion de euro pentru ”tricolorul” mic.

Propunerea sa a fost refuzată, dar managerul general al celor de la FCSB a dezvăluit că formaţia roş-albastră încă ar putea fi interesată să îl aducă la club.

Am citit o declaraţie a lui Apostu, nu ştiu în ce calitate a vorbit, dar am citit declaraţia lui, că, probabil că e implicat la UTA, deşi el e agent... una e să aduci jucători şi alta e să vorbeşti în numele clubului.

Apostu a lăsat de înţeles că noi am făcut o ofertă de un milion, aşa reiese din declaraţia lui. 'Steaua (n.r. FCSB) a făcut o ofertă pentru Miculescu, dar UTA nu e dispusă să îl vândă pentru un milion de euro'.

FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru David Miculescu, în vară. UTA a refuzat oferta, nu a cerut altă sumă. Atenţie, noi nu am contactat jucătorul, noi am făcut ofertă oficială clubului UTA, atât.

Dacă în iarnă se va discuta din nou... e un jucător care ne interesează. Am făcut un live cu suporterii noştri, pe care au intrat vreo 3000 de suporteri, şi m-a întrebat un fan ce părere am de Miculescu.

Am spus, înainte de a avea el reuşitele din sezonul ăsta, şi am spus că David Miculescu e un jucător pe care îl cunosc foarte bine, pe care îl ştiu de la echipa naţională, care are un fizic care seamănă cu al lui Milinkovic-Savic.

După câteva luni s-a făcut oferta. Nu ştiu dacă merită mai mult de 500.00 de euro... nu s-ar putea mări oferta în această iarnă, sub nicio formă, Gigi când face o ofertă, a doua e mai mică”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare