Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme pentru Jefte la meciul cu Sepsi. După ce a fost înlocuit, spaniolul a fost surprins într-un scaun cu rotile. Ce diagnostic a primit

VIDEO | Probleme pentru Jefte la meciul cu Sepsi. După ce a fost înlocuit, spaniolul a fost surprins într-un scaun cu rotile. Ce diagnostic a primit

Farul Constanța

Comentarii

Hagi a primit două lovituri la meciul cu Sepsi. Pe lângă înfrângerea suferită, vedeta echipei s-ar putea să fi suferit o accidentare foarte gravă.

 

UPDATE: Conform surselor Telekom Sport, s-ar părea că jefte a suferit o comoţie, acesta fiind motivul pentru care personalul medical a folosit un scaun cu rotile pentru deplasarea sa.


Ştirea iniţială:

Probleme pentru Jefte la meciul cu Sepsi

Farul a început bine meciul cu Sepsi, însă a încasat un gol foarte rapid, care în final a decis meciul. Arbitrul a acordat un penalty pentru un presupus fault al lui Aioani, la o centrare a covăsnenilor.

Mitrea a marcat şi a stabilit scorul final încă din minutul 7 al partidei. Cei de la Farul s-au întrecut în ratări, iar Ely Fernandes a avut şi un gol anulat pentru un offside la limită.

Pe lângă penalty-ul încasat, constănţenii au mai primit o lovitură grea în prima repriză. După 34 de minute de joc, Jefte a acuzat dureri şi a fost înlocuit de Adi Petre

La pauza meciului, spaniolul a fost surprins lângă ambulanţă, într-un scaun cu rotile, înainte de a fi trasnportat de urgenţă la spital.

Este neclar ce a păţit Jefte încă, nici Hagi neştiind diagnosticul starului său.

Nu ştiu, vorbiţi cu doctorul, nu mi-a zis nimeni nimic, nu ştiu”, a declarat ”Regele”.

Afla mai multe despre: jefte batancor 

viewscnt
Articole similare