Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnează! Ce club îl va prezenta oficial pe fostul A1 de la FCSB. Obiectivul: locul 1, dar în play-out-ul Ligii 3

Semnează! Ce club îl va prezenta oficial pe fostul A1 de la FCSB. Obiectivul: locul 1, dar în play-out-ul Ligii 3

FCSB

Comentarii

Unul dintre antrenorii care s-a despărţit de FCSB în urmă cu scurt timp şi-a găsit un nou contract. Fostul A1 şi secund al echipei a ales să meargă la un nivel inferior, dar va fi principal la clubul care-l va anunţa în curând.

Cu cine semnează fostul antrenor principal din acte al FCSB

FCSB s-a despărţit, în noiembrie, de fostul staff tehnic al echipei din care făcea parte şi Viorel Tănase (52 de ani). 

În al doilea mandat la FCSB a fost secund, iar între 2017-2018 a fost antrenorul principal din acte, tot cu Nicolae Dică, dar într-o perioadă în care cel din urmă nu deţinea licenţa Pro, care să-i permită să dea indicaţii. 

Acum, fostul A1 de la FCSB a ales să coboare nivelul şi să semneze cu o echipă din Liga 3. 

Obiectivbr.ro a anunţat că Viorel Tănase va fi antrenor principal la Viitorul Ianca, club din judeţul Brăila, unde noul tehnician va avea ca obiectiv clasarea pe primul loc al play-out-ului, după ce echipa a ratat calificarea în play-off. 

După ultimul meci din 2022, Viitorul Ianca s-a despărţit de Adrian Baldovin, fostul antrenor, şi a semnat cu fostul principal din acte de la FCSB. 

Contractul a fost semnat, susţine sursa citată, chiar dacă mutarea nu a fost anunţată oficial momentan. 

Viitorul Ianca, cu 15 puncte, ocupă locul al şaptelea în a doua serie din Liga 3. 

Viorel Tănase a fost unul dintre cei mai mari jucători din istoria Oţelului Galaţi, echipă pentru care a evoluat 17 sezoane şi a marcat de 60 de ori în 347 de meciuri. 

El a fost antrenor interimar la Oţelul, în 2009, apoi principal între 2012-2013, iar în cariera de tehnician a mai fost la: Farul Constanţa, SC Bacău, CSM Deva şi Energeticianul. 

Viorel Tănase, printre antrenorii care "au retrogradat" după FCSB

În ultimii ani, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a luat mai multe decizii surprinzătoare privind banca tehnică a echipei, de care se ocupă acum Mihai Pintilii, care e A1, deşi Leo Strizu este principalul din acte, întrucât deţine licenţa Pro. 

Viorel Tănase, precum alţi principali trecuţi pe la FCSB, au ales să antreneze la un nivel inferior după ce s-au despărţit de clubul bucureştean. 

Dinu Todoran, principal la FCSB între mai-august 2021, antrenează la FC Voluntari II, în Liga 3. 

Bogdan Argeş Vintilă e liber de contract, după ce a fost retrogradat de Gigi Becali în iulie 2020, de la prima echipă, la FCSB II. El s-a despărţit definitiv de club în iunie 2021. 

Bogdan Andone, A1 la FCSB între iulie - august 2019, a prins contracte bune la Astra şi FC Voluntari, dar într-un final a ajuns în Liga 2, la Politehnica Timişoara, de care s-a despărţit în septembrie 2022. De atunci e liber de contract. 

Vergil Andronache, cel care a fost interimar la FCSB, s-a dus secund la CFR Cluj, apoi a ocupat acelaşi post în staff-ul lui Mirel Rădoi, la Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: viorel tanasefcsbviorel tanase iancanicolae dicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare