Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Senzaţional! Buffon a semnat un nou contract, valabil până în 2024: ”Nu aş fi surprins să fiu încă în formă la 48 de ani”

Senzaţional! Buffon a semnat un nou contract, valabil până în 2024: ”Nu aş fi surprins să fiu încă în formă la 48 de ani”
Comentarii

Parma, gruparea la care evoluează Dennis Man, a anunţat, luni, prelungirea contractului portarului Gianluigi Buffon, până în vara anului 2024.

Buffon, 44 de ani, a revenit la clubul la care a debutat în 1995, Parma, vara trecută, când a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Noua înţelegere prevede un sezon suplimentar şi, la finalul ei, legendarul goalkeeper va avea 46 de ani, un exemplu de longevitate fotbalistică.

Buffon este jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate în Serie A, 657, şi portarul cu cele mai multe jocuri fără gol primit, 501.

El a evoluat la Juventus din 2001, cu excepţia unui sezon, 2018-19, în care a fost la Paris Saint-Germain, înainte de a se întoarce la Torino, ca rezervă a polonezului Wojciech Szczesny. Cu Juventus, el a câştigat de zece ori campionatul italian.

Cu echipa de pe locul 13 în clasamentul Serie B, Buffon are 23 de jocuri în campionat, în care a primit tot atâtea goluri. În opt meciuri, el nu a primit gol.

Gianluigi Buffon a semnat un nou contract, valabil pe doi ani

"Dacă Italia nu se califică la Campionatul Mondial, s-ar putea să joc la următoarea ediţie. Nu aş fi surprins să fiu încă în formă la 48 de ani.

Michael Jordan nu a exclus să joace până la 50 de ani şi îl înţeleg. Până la urmă, vorbim pe teren.

Întotdeauna am folosit Cupa Mondială ca scuză pentru cei care se întrebau de ce continui. 

Adevărul este că îmi continui cariera pentru că fac lucruri pe care alţii nu le fac. Cu toate acestea, dinamica mă face să înţeleg că ediţia din Qatar este imposibilă.

Este bine aşa, trebuie să respect alegerile unui om deştept precum Roberto Mancini”, a spunea Buffon, 176 de selecţii, la începutul acestei luni.

Afla mai multe despre: gianluigi buffon 

viewscnt
Articole similare