Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Senzaţional!". Mihai Stoica, fermecat de ce s-a întâmplat în ziua meciului West Ham - FCSB 3-1: "Păcat că n-a durat mai mult" | EXCLUSIV

"Senzaţional!". Mihai Stoica, fermecat de ce s-a întâmplat în ziua meciului West Ham - FCSB 3-1: "Păcat că n-a durat mai mult" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost impresionat de atmosfera făcută de fanii români de-a lungul zilei meciului West Ham - FCSB 3-1.

Mihai Stoica, după West Ham - FCSB 3-1

FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United

Cordea a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Olaru. Bowen a egalat din penalti, în minutul 68. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Emerson, în minutul 75, iar Michail Antonio a închis tabela în minutul 90.

Sectorul destinat oaspeţilor a fost ocupat de peste 3.000 de persoane şi alte mii de fani români s-au aflat pe arena din Londra, iar Mihai Stoica a rămas impresionat de atmsofera de pe toată durata zilei.

"(n.r. - suporterii români) Senzaţional! Senzaţionali! Londra azi a fost... S-a vorbit româneşte în ea, toată lumea vorbea despre Steaua şi meciul din serara asta. Păcat că n-a durat mai mult... Nu are importanţă. 

Nu s-a pus problema amânării. Mi-e dat să trăiesc nişte chestii pe care unii nu le trăiesc toată viaţa. Eram în Barcelona când a murit Cruyff, eram în Craiova la moartea lui Ilie Balaci. Acum, în Londra la moartea reginei. Cei prezenţi aici au cântat începutul imnului. Sunt momente istorice, e impresionant. E cel mai longeviv suveran din istoria Marii Britanii", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Cu mai mult de o oră înainte de meciul de pe London Stadium, Regina Elisabeta a ll-a a murit, la reşedinţa sa de la Balmoral, la vârsta de 96 de ani, iar West Ham a comunicat că partida cu FCSB se dispută, deşi etapa din acest weekend a Premier League a fost amânată. 

Afla mai multe despre: west ham fcsbmihai stoicaregina elisabeta 

viewscnt
Articole similare