Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a primit Dumitru Dragomir vestea divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc: ”Sunt de-a dreptul şocat”. Ce sfat a oferit fostul şef de la LPF

Cum a primit Dumitru Dragomir vestea divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc: ”Sunt de-a dreptul şocat”. Ce sfat a oferit fostul şef de la LPF

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat în mod oficial, iar Dumitru Dragomir a comentat schimbarea din viaţa personală prin care trece fostul număr 1 mondial.

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat la aproape un an de la cununia civilă. Cei doi au semnat actele de divorţ joi, 8 septembrie.

Sportiva care va face 31 de ani pe 27 septembrie vrea să se concentreze exclusiv pe câştigarea unui nou turneu de Grand Slam. 

Pentru asta, ar dori să se stabilească definitiv într-o altă ţară, într-un loc care a fermecat-o, tot la malul mării, precum Constanţa, oraşul său natal. Mai exact, la Nisa, oraş de pe Coasta de Azur, în Franţa, informează Orange Sport.

Cum a primit Dumitru Dragomir vestea divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc

Despre schimbarea majoră din viaţa personală a Simonei Halep a vorbit şi Dumitru Dragomir.

Fostului şef al Ligii Profesioniste de Fotbal nu i-a venit să creadă când a auzit această veste şi a avut un sfat pentru Halep şi Iuruc.

”Sunt de-a dreptul şocat, mai ales că îi cunsoc pe amândoi foarte bine. Şi Simona, şi Toni sunt nişte copii frumoşi, buni. Îmi pare rău, dar, nene, ştii cum e în viaţă, dacă nu te înţelegi, mai bine să o iei pe un alt drum.

Sfatul meu pentru amândoi este de acum să încerce să-şi facă fiecare o familie şi să se bucure de viaţă”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Vestea divorţului de Toni Iuruc vine la peste o săptămână de la şocul suferit de Simona Halep la US Open, acolo unde a fost surprinzător eliminată încă din primul tur.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: simona halepdumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare