Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi, al doilea transfer pentru Europa! Un fotbalist cotat la 750.000 de euro, aşteptat în Liga 1: "Îl vrem!"

Sepsi, al doilea transfer pentru Europa! Un fotbalist cotat la 750.000 de euro, aşteptat în Liga 1: "Îl vrem!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a pus pe treabă după ce echipa sa a câştigat Cupa României, primul trofeul din istoria clubului. După transferul lui Ion Gheorghe, Sepsi a pus ochii pe un alt fotbalist, un atacant cu o cotă de foarte bună de piaţă pentru Liga 1.

Sepsi lucrează la al doilea transfer al verii, după ce clubul a câştigat Cupa României, primul trofeu din istorie. Laszlo Dioszegi, patronul "roş-albilor" a anunţat numele fotbalistului pe care-l aşteaptă la Sepsi.

Sepsi, al doilea transfer pentru Europa! Un fotbalist cotat la 750.000 de euro, aşteptat în Liga 1: "Îl vrem!"

Triumful în Cupa României i-a asigurat lui Sepsi prezenţa în preliminariile Conference League, iar patronul Laszlo Dioszegi, Cristiano Bergodi şi stafful s-au pus pe treabă pentru a întări echipa. Aşa cum a anunţat în exclusivitate pentru Orange Sport, Dioszegi pregăteşte "3-4 transferuri" care să aducă plus echipei.

Primul transfer a fost deja realizat, Ion Gheorghe (22 de ani), liber de contract de la FC Voluntari, iar acum Sepsi şi-a mutat atenţia spre al doilea. Este vorba despre Pavol Safranko (27 de ani), atacantul care a mai jucat pentru Sepsi între 2019 şi 2021, iar acum evoluează la Sundows în Africa de Sud.

„Da, este adevărat. Îl vrem pe Safranko, însă i-am comunicat deja în ce condiţii îl putem transfera la noi. Nu ne permitem să dăm din păcate bani pe el pentru un transfer definitiv, dar aşteptăm să vedem dacă poate să îşi rezolve singur situaţia de la Sundowns, din prima ligă din Africa de Sud, iar dacă obţine un acord din partea clubului pentru un împrumut, atunci noi îl luăm la Sepsi.

Îl cunoaştem foarte bine deoarece el a mai fost jucătorul nostru. Ne-am structurat foarte bine strategia de transferuri pentru sezonul următor, iar noi ne mai dorim şi un mijlocaş. Sperăm că împreună cu domnul Bergodi şi cu oamenii din staff-ul dânsului vom obţine şi la anul rezultate foarte bune. Cristiano Bergodi a venit să ne salveze de la retrogradare, dar uitaţi că a câştigat Cupa României şi ne-a dus şi în cupele europene. Foarte mulţi oameni nu nu ne dădeau şanse la câştigarea vreunui trofeu”, a spus Laszlo Dioszegi, conform prosport.ro.

La Sepsi, Pavol Safranko a marcat 17 goluri şi a livrat 10 pase de gol în 73 de meciuri jucate în toate competiţiile.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Pavol Safranko în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: laszlo dioszegitransferpavol safrankoliga 1sepsi 

viewscnt
Articole similare