adplus-dvertising
You are here:

Un nou colos în Liga 1! Stadion de 25 de milioane €, 4 transferuri şi antrenor de top: "A semnat" | EXCLUSIV

Un nou colos în Liga 1! Stadion de 25 de milioane €, 4 transferuri şi antrenor de top: "A semnat" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sepsi se transformă într-un nou colos în Liga 1. Laszlo Dioszegi, patronul echipei, a anunţat că urmează "3-4 transferuri" pentru noul sezon, iar Cristiano Bergodi a semnat un nou contract. Cu stadionul nou construit, de 25 de milioane de euro, şi cu fanii alături are ca obiectiv calificarea în play-off.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, are planuri mari cu echipa pentru noul sezon, după ce a ajuns în finala Cupei României. A anunţat că mai urmează "3-4 transferuri", după ce l-a semnat deja pe Ion Gheorhge (22 de ani) şi l-a convins pe Cristiano Bergodi să-şi pună semnătura pe un nou contract.

Un nou colos în Liga 1! Stadion de 25 de milioane €, 4 transferuri şi antrenor de top: "A semnat" | EXCLUSIV

Sepsi este una dintre echipele din Liga 1 care a crescut constant de când a promovat. Echipa lui Laszlo Dioszegi a ajuns în a doua finală a Cupei României în ultimii doi ani, iar patronul a anunţat că are planuri mari, după ce s-a finalizat recent construcţia unui nou stadion în Sfântu Gheorghe, de 25 de milioane de euro.

În exclusivitate pentru Orange Sport, Laszlo Dioszegi a anunţat că urmează "3-4 transferuri" la echipă şi că antrenorul Cristiano Bergodi a semnat un nou contract. Dioszegi a confirmat şi transferul lui Ion Gheorghe, fotbalist luat gratis de la FC Voluntari, adversara din finala Cupei României.

"Mai mult de 3-4 jucători nu vrem să aducem. Eu consider că, cu lotul actual, cu încă trei jucători buni anul viitor putem să ţintim iarăşi play-off-ul. Ion Gheorhge, a vorbit de mult Attila Hadnagy cu el, iar acum 2-3 zile a şi semnat, e jucătorul nostru!", a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Orange Sport.

În ceea ce-l priveşte pe Cristiano Bergodi, antrenorul italian a semnat un nou contract cu Sepsi şi Laszlo Dioszegi îşi doreşte calificarea în play-off-ul sezonului viitor, după ce în acest sezon covăsnenii au jucat în play-out-ul Ligii 1: "Domnul Bergodi, am prelungit contractul pe un an plus încă unul, deci sper că pentru doi ani va fi antrenorul nostru", a mai declarat Laszlo Dioszegi, la Orange Sport.

Sepsi a jucat în play-out-ul acestui sezon de Liga 1, pe care l-a dominat şi a câştigat 7 meciuri, a făcut un egal şi a pierdut unul. A terminat pe primul loc în play-out, cu 42 de puncte, la unul distanţă de FC Botoşani, echipa de pe locul doi (41).

viewscnt
Articole similare