Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, primul transfer după un nou titlu! Dorinţa lui Petrescu, îndeplinită: a semnat!

CFR, primul transfer după un nou titlu! Dorinţa lui Petrescu, îndeplinită: a semnat!

CFR Cluj

Comentarii

Primul nou venit la CFR Cluj după un nou titlu câştigat în Liga 1 este Christopher Braun (30 de ani), transfer parafat încă din ianuarie 2022. Braun a rămas să joace la FC Botoşani, iar acum se va alătura lotului campioanei României, la dorinţa lui Dan Petrescu.

Dorinţa lui Dan Petrescu a fost îndeplinită. CFR Cluj l-a transferat pe Christopher Braun, fundaş dorit de "Bursuc", încă din iarnă, iar acesta urmează să se alăture lotului campioanei României, după un nou titlu câştigat de "feroviari" în Liga 1.

CFR, primul transfer după un nou titlu! Dorinţa lui Petrescu, îndeplinită: a semnat!

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlul de campioană consecutiv în Liga 1, în lupta cu FCSB, iar Dan Petrescu trebuie să-şi contureze lotul deja încărcat pentru a face faţă pe trei fronturi: Europa, Liga 1 şi Cupa României. Christopher Braun este primul jucător care se va alătura lotului condus de Petrescu.

Christopher Braun este prima mutare pe piaţa transferurilor, la capitolul veniri, după un nou titlu câştigat de CFR Cluj. Transferul lui Braun, perfectat încă din ianuarie, a fost dorinţa lui Dan Petrescu, îndeplinită de conducerea echipei din Gruia. Fundaşul dreapta are profilul perfect pentru Petrescu: jucător matur şi cu un fizic foarte bun, care se pliază pe stilul de joc al antrenorului.

CFR Cluj are un lot extrem de numeros, de 36 de jucători, iar pe postul de fundaş dreapta Dan Petrescu îl va mai avea la dispoziţie doar pe Cristian Manea. Mateo Susic, un alt fundaş dreapta al CFR-ului, este la finalul contractului şi va pleca liber din Gruia, astfel că Braun este înlocuitorul său.

Christopher Braun a fost transferat gratis de CFR Cluj, fundaşul german fiind la finalul contractului cu FC Botoşani.

Titular incontestabil la echipa lui Marius Croitoru, care l-a dorit sub comanda sa până în ultima zi de contract, Chritopher Braun a jucat 38 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon cu FC Botoşani, timp în care a marcat o dată şi a livrat cinci pase de gol pentru colegii săi.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Christopher Braun în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujtransferchristopher braundan petresculiga 1 

viewscnt
Articole similare