Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams, ”devastată” de dispariţia lui Shuai Peng: ”Sper că e în siguranţă şi va fi găsită cât mai cuârnd”

Serena Williams, ”devastată” de dispariţia lui Shuai Peng: ”Sper că e în siguranţă şi va fi găsită cât mai cuârnd”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu situaţia chinezoaicei Shuai Peng, care nu a mai avut nicio apariţie publică după ce l-a acuzat pe un fost vicepremier al Chinei, Gaoli Zhang, de agresiune sexuală, relatează Le Figaro.

"Sunt devastată şi şocată să aud aceste informaţii despre colega mea Peng Shuai", a scris Serena Williams într-un mesaj pe contul său de Twitter.

"Sper că este în siguranţă şi va fi găsită cât mai curând posibil. Acest lucru trebuie investigat şi nu trebuie să rămânem tăcuţi.

Transmit toată dragostea, ei şi familiei sale, în aceste momente extrem de dificile", a subliniat Serena Williams.

Serena Williams, ”devastată” de dispariţia lui Shuai Peng

La două săptămâni după ce jucătoarea de tenis Shuai Peng, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre faptul că ar fi fost violată de fostul vicepremier chinez Zhang Gaoli, în vârstă de 75 de ani, sportiva pare să fi dispărut.

Ea a transmis un mesaj miercuri, în care spune că este în siguranţă, însă oficialii din tenis nu cred că i-ar aparţine.

La 2 noiembrie, Peng a publicat un mesaj lung pe reţeaua de socializare Weibo, echivalentul chinezesc al Twitter, în care îl acuză pe fostul vicepremier Zhang Gaoli, 75 de ani, că a violat-o, înainte de a o face amantă. Este pentru prima dată când un politician chinez de rang înalt face obiectul unor asemenea acuzaţii publice.

Mărturia jucătoarei a fost ştearsă de cenzură la mai puţin de o jumătate de oră de la publicare. Dar nu numai căutările despre Zhang Gaoli sau Peng Shuai au eşuat, dar şi silabele din numele lor au fost respinse.

Cuvântul "tenis" a fost indisponibil mai multe ore după postarea problematică. Chiar şi grupurile private de ştiri au fost vizate, iar conturile care distribuiau capturi de ecran ale mărturiei lui Peng Shuai au fost suspendate.

Afla mai multe despre: shuai peng 

viewscnt
Articole similare