Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos i-ar fi cerut ajutorul lui Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, pentru a câştiga Balonul de Aur: ”Ţi-aş rămâne recunoscător toată viaţa”

Sergio Ramos i-ar fi cerut ajutorul lui Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, pentru a câştiga Balonul de Aur: ”Ţi-aş rămâne recunoscător toată viaţa”

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos ar fi făcut un demers mai ”special” pentru a câştiga Balonul de Aur, trofeu individual ce îi lipseşte din vitrină.

Sergio Ramos i-ar fi cerut ajutorul lui Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, pentru a câştiga Balonul de Aur. Detalii scoase la iveală despre conversaţie dintre cei doi

Fostul căpitan al echipei Real Madrid, Sergio Ramos, i-ar fi cerut ajutorul preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, în 2018, pentru a câştiga Balonul de Aur, notează El Confidencial, potrivit L’Equipe şi Marca.

În acel an, Sergio Ramos a câştigat Liga Campionilor alături de Real Madrid, fiind cel de-al treilea astfel de trofeu cucerit consecutiv de gruparea madrilenă.

“Rubi, bună seara. Sper că tu şi familia ta sunteţi bine. Ştii că nu ţi-am cerut niciodată nimic, dar vreau să fac asta astăzi, pentru că eu cred că este un an special având în vedere performanţele pe care le-am realizat.

Mi-ar plăcea să mă ajuţi cât poţi, să pui o vorbă bună la UEFA şi la contactele tale pentru Balonul de Aur. Ţi-aş rămâne recunoscător toată viaţa, nu doar pentru binele meu, ci şi pentru că fotbalul spaniol merită asta. Te salut călduros”, ar fi fost mesajul lui Ramos către Rubiales.  

Răspunsul oficialului din La Liga a fost următorul: “Bună, Sergio. În primul rând, felicitări. Cred că este un an bun pentru tine să obţii trofeul. Sper că vei avea o finală bună în Liga Campionilor. Bineînţeles, nu depinde de mine decernarea Balonului de Aur, dar te voi ajuta cât pot. Îmbrăţişări călduroase”.

Demersul lui Ramos, care a ajuns între timp la PSG, a fost însă fără succes, în 2018 Balonul de Aur fiind câştigat de Luka Modric.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare