Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a pierdut dramatic în faţa Karolinei Pliskova şi a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep a pierdut dramatic în faţa Karolinei Pliskova şi a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelorgalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a pierdut în trei seturi în faţa Karolinei Pliskova, meci decisiv în grupa violet pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Tenismena a început foarte slab meciul, a avut mai multe momente de cădere, de care adversara sa a profitat.

Meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele competiţiei a avut un început de coşmar pentru Simona. Pliskova a câştigat cu 6-0 primul set, care a durat doar 20 de minute. Halep a revenit spectaculos în setul doi şi se părea că are forţa să câştige, dar în decisiv a avut o cădere după ce reuşise să se desprindă la 2-0.

Karolina Pliskova - Simona Halep 6-0, 2-6, 6-4

SETUL 3

Game-ul 10 Simona îşi pierde serviciul, pierde meciul şi pierde calificarea în semifinale.

Game-ul 9 Simona Halep face 4-5 şi pare în revenire din formă. Publicul strigă în sală numele Simonei.

Game-ul 8 Deznodământul se amână. Simona face destul de uşor 5-3 şi rămâne în meci

Game-ul 7 Pliskova este pe val, câştigă şi acest game, face 5-2 şi pare că are drum spre victorie.

Game-ul 6 Pliskova se desprinde şi face 4-2.

Game-ul 5 3-2 pentru Pliskova, după un game foarte intens. Jucătoarea din Cehia a avut ocazia de mai multe ori să încheie game-ul, dar Simona a revenit de fiecare dată. Până la urmă, Pliskova şi-a făcut serviciul.

Game-ul 4 Din păcate, Pliskova face break-ul. Karolina - Simona 2-2. Pliskova a făcut game alb.

Game-ul 3 Pliskova reuşeşte până la urmă să-şi facă serviciul, însă Halep a lăsat senzaţia ca poate face 3-0.

Game-ul 2 - Simona reuşete să facă 2-0 după ce îşi face serviciul. Un joc foarte bun făcut de Halep.

Statistica setului 2, câştigat de Simona Halep:

Game-ul 1 - Început bun pentru Simona. Halep a făcut break după un game foarte disputat. Simona - Karolina 1-0.

Ce i-a transmis Cahill după ce Simona a câştigat cu 6-2 setul doi: ”Joci incredibil, sunt mândru de tine”.

 

SETUL 2

Game-ul 8 - Halep îşi face serviciul şi trimite meciul în decisiv. Cahill coboară din nou pe teren pentru a o sfătui pe româncă (2-6)

Game-ul 7 - E la alt nivel! Simona Halep face risipă de efort. Românca acoperă foarte bine terenul şi loveşte năprasnic în lung de linie (2-5)

Game-ul 6 - Publicul ovaţionează fiecare reuşită a Simonei Halep. Româncă îşi dublează avantajul în setul secund (2-4)

Game-ul 5 - Simona Halep nu renunţă. Românca se impune pe serviciul Korolinei (2-3)

Game-ul 4 - Jucătoarea din Cehia revine în joc. Câştigă pe serviciul româncei şi restabileşte egalitatea în setul doi (2-2)

Game-ul 3 - Pliskova loveşte năprasnic cu primul serviciu şi face puncte uşoare (1-2)

Game-ul 2 - După un game câştigat uşor, a urmat unul pentru care Simona a trebuit să se întrebuinţeze serios (0-2)

Game-ul 1 - Discuţia cu Cahill i-a prins bine Simonei Halep. Româncă se impune la 15 în primul game al setului secund (0-1)

 

SETUL 1

Game-ul 6 - Nu-i intră primul serviuciu româncei, iar Pliskova o taxează imediat pe serviciul al doile. Simona a cerut intervenţia lui Darren Cahill (6-0)

Game-ul 5 - Execuţie cu public. Simona Halep nu mişcă în faţa jucătoarei din Cehia. Românca are nevoie urgent de o schimbare în joc

Game-ul 4 - Simona Halep nu se regăseşte. Românca face multe cadouri pe care Pliskova le exploatează neîntârziat (4-0)

Game-ul 3 - Game la zero câştigat de Pliskov pe propriul serviciu (3-0)

Game-ul 2 - Simona Halep a acoperit foarte bine terenul şi a reuşit încă din startul meciul o fază spectaculoasă. Pliskova a ţinut aproape şi după ce a beneficiat de o minge norocoasă, cu fileul, a beneficiat şi de o eroare neforţată a sportivei din România. (2-0)

Game-ul 1 - Start bun pentru Pliskova! Jucătoare îşi face serviciul fără prea mult efort (1-0)

 

UPDATE | Cele două jucătoare au ieşit la încălzire. Pliskova va servi prima


Partida dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova începe după meciul dintre Sofia Kenin şi Elina Svitolina, meci programat la 12:30.

Halep conduce cu 7-3 în întâlnirile directe cu Pliskova. Ultimul meci l-a câştigat jucătoarea cehă, scor 7-5, 6-1, în semifinale, la Miami, în martie. Sportiva română s-a impus în penultima întâlnire, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, în februarie, la Ostrava, în Cupa Federaţiei.

"Ar trebui să fie un meci incredibil. Sper că va fi un meci plăcut de urmărit, de asemenea. Sunt sigură, pentru că returnează foarte multe mingi. Meciurile împotriva ei sunt mereu bune de urmărit. Bineînţeles, pentru mine va fi dificil, pentru că vor exista foarte multe schimburi lungi", a declarat Karolina Pliskova, înaintea meciului cu Simona Halep.

Învingătoarea din această partidă o va însoţi pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, în semifinalele competiţiei.

Simona Halep - Karolina Pliskova. Se ştiu celelalte trei jucătoare calificate în semifinale

Elveţianca Belinda Bencic, locul 7 WTA, s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor în urma meciului cu Kiki Bertens, locul 10 WTA. Bencic a beneficiat de abandonul olandezei la scorul de 7-5, 1-0, şi merge în penultimul act de pe locul doi al Grupei Roşii.

Tot joi, Ashleigh Barty, locul I WTA, s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 6 WTA, în ultima etapă a Grupei Roşii.

Sportiva australiană a înregistrat în grupă două victorii şi o înfrângere şi, potrivit WTA, a câştigat Grupa Roşie. Cu trei eşecuri, Kvitova a părăsit turneul.

În Grupa Violet, ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA şi deţinătoarea trofeului, şi-a asigurat după două jocuri primul loc în clasament şi va evolua în semifinale cu Bencic.

Pentru locul secund, care de asemenea duce în semifinale, se vor înfrunta Simona Halep, locul 5 WTA, şi sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, câştigătoarea urmând a juca în penultimul act cu Barty.

Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor şi a fost înlocuită de Sofia Kenin

Bianca Andreescu, lcoul 4 WTA, s-a retras înaintea ultimei etape a Grupei Violet a Turneului Campioanelor şi va fi înlocuită de americanca Sofia Kenin, locul 12 WTA.

"Am efectuat un control medical joi, la genunchi, şi din păcate rezultatul a arătat că trebuie să mă tretrag", a declarat sportiva canadiană de origine română, potrivit WTA Insider.

Ea a abandonat meciul de miercuri cu sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, din etapa a II-a a Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, la scorul de 6-3 pentru adversară.

Andreescu s-a accidentat la genunchiul stâng în ghemul al treilea, când conducea cu 2-0, şi s-a retras după un set care a durat 50 de minute de joc.

Învinsă de Halep în prima etapă, câştigătoarea de la US Open era eliminată din competiţie, deşi mai avea un meci de jucat, vineri, cu ucraienanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare