adplus-dvertising
You are here:

Simona Halep, cu gândul la duelul cu Bianca Andreescu! Prima reacţie după ce a ajuns în semifinale la Bad Homburg: "E diferit pe iarbă"

Simona Halep, cu gândul la duelul cu Bianca Andreescu! Prima reacţie după ce a ajuns în semifinale la Bad Homburg: "E diferit pe iarbă"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep se pregăteşte pentru meciul cu Bianca Andreescu din semifinala de la Bad Homburg, unde a ajuns în urma unui meci dominat.

Simona Halep, înainte de meciul cu Bianca Andreescu 

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 4, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Bad Homburg, din Germania, după ce a trecut de americanca Amanda Anisimova, locul 25 WTA şi favorită 6, scor 6-2, 6-1.

Adversara din semifinale va fi sportiva canadiană cu origini româneşti Bianca Andreescu, locul 63 mondial. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, când s-a impus jucătoarea din România.

„A fost un meci excelent. Ştiam că Amanda va juca rapid şi trebuia să fiu puternică. Sunt foarte mulţumită de felul în care am jucat. Iubesc să fiu aici. Îmi plac oamenii de aici, în primul rând. Mă susţin de fiecare dată când joc aici. Publicul a fost alături de mine şi astăzi şi îi mulţumesc. Şi oraşul e frumos, totul e intim, e aproape.

Va fi un meci dificil (n.r. – cu Bianca Andreescu), sunt sigură. Ştiu la ce să mă aştept. Dar e un meci diferit, pe iarbă. Vreau să mă bucur de această victorie şi apoi să mă pregătesc pentru meciul cu Bianca”, a spus Simona Halep, după victoria cu Amanda Anisimova.

Cu americanca Anisimova, Simona a câştigat primul set, scor 6-2, după 25 de minute. În setul 2, Simona Halep, care reuşit 10 aşi în meci, a câştigat cu 6-1, după 30 de minute.

Pentru accederea în semifinale, Halep va primi 8.871 de euro şi 120 de puncte WTA.

viewscnt
Articole similare