Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura modalitate prin care Adrian Mutu va fi acceptat de suporterii Rapidului: ”A înţeles”

Singura modalitate prin care Adrian Mutu va fi acceptat de suporterii Rapidului: ”A înţeles”

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu a devenit antrenorul Rapidului, dar a fost greu acceptat de fanii echipei, care l-au contestat la început.

Singura modalitate prin care Adrian Mutu va fi acceptat de suporterii Rapidului: ”A înţeles”

Mihai Iosif a fost pe banca Rapidului la revenirea clubului pe prima scenă fotbalistică a României. Un personaj foarte carismatic şi plăcut de fani, tehnicianul de 47 de ani nu a mai furnizat rezultate dorite de conducerea giuleştenilor.

După o serie de zece meciuri la rând fără victorie în campionat, şefii Rapidului au considerat că este nevoie de o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Astfel, cu doar o etapă înainte de încheierea sezonului regular, Victor Angelescu l-a numit pe Adrian Mutu drept nou antrenor la Rapid.

”Briliantul” a jucat o scurtă perioadă, la începutul carierei, la rivala Dinamo (ianuarie 1999 - ianuarie 2000), astfel că nu a fost primit foarte bine de fanii alb-vişiniilor.

Dar Mutu şi-a început mandatul cu trei victorii la rând: 1-0 cu Academica Clinceni, în ultima etapă din sezonul regular şi în play-out, şi 3-1 cu Dinamo.

Astfel, împăcarea cu suporterii giuleşteni este posibilă doar dacă Adrian Mutu va obţine rezultate bune. Este de părere şi Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, mai ales că ”Briliantul” va sta pe bancă şi la inaugurarea Stadionului Giuleşti.

”Mi-e greu să judec doar ca omul din tribună. Eu vorbesc acum ca omul care îl cunoaşte pe Adi Mutu. Eu am lucrat cu el şi la Voluntari o perioadă.

El a spus: «Pe mine unii mă asimilează ca dinamovist, dar nu sunt dinamovist». Acum, îţi vorbesc din prisma suporterului: Adi Mutu nu a vorbit niciodată Rapidul de rău.

Bine, nu l-am auzit pe Adi Mutu vorbind pe nimeni de rău, dar pentru suporterii noştri contează foarte, foarte mult: «Bă, nu da în noi. Ţi-ai făcut treaba ca jucător, ne-ai băgat-o în poartă de câte ori ai avut ocazia, dar nu ne-ai vorbit urât».

Ca oficial, mă bucur că are trei (n.r. victorii) din trei. Ca suporter, mă bucur că a obţinut acea victorie cu Dinamo, pentru că după 14 ani i-am bătut.

Iar suporterii i-au spus clar: «Cât timp îţi faci treaba şi ai rezultate, nu te vom contesta niciodată, nu avem nimic cu tine. Când nu îţi mai faci treaba şi lucrurile merg prost…» şi Mutu a înţeles”, a declarat Lucian Ionescu, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: lucian ionescumuturapid 

viewscnt
Articole similare