Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia în care se află fotbaliştii români din Israel după declanşarea războiului

Situaţia în care se află fotbaliştii români din Israel după declanşarea războiului
Comentarii

După ce oficialii Israelului au anunţat stare de război după atacul mişcării palestiniene, Hamas, care a avut loc sâmbătă dimineaţă, fotbaliştii legitimaţi la cluburile din Israel nu au primit permisiunea de a dezvolta subiectul.

În campionatul Israelului joacă doi români, Adrian Păun (28 de ani), jucător legitimat la Hapoel Beer Sheva, împrumutat în acest sezon la Ihud Bnei Sakhnin şi Antonio Sefer (23 de ani) care a fost transferat de Hapoel Beer Sheva de la Rapid, în perioada de transferuri din vară.

„Situaţia nu e prea bună. Au fost multe atacuri şi multe rachete. Din păcate, nu pot sa vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi s-a interzis de la club”, a declarat Adrian Păun, conform GSP.

Meciul dintre Israel şi Elveţia, incert

Naţionala de fotbal din Israel are programat joia viitoare, acasă, un meci din cadrul grupei I al preliminariilor pentru Euro 2024, cu Elveţia.

Se discută în prezent variante precum amânarea meciului sau disputarea acestuia într-o altă ţară.

Incidentul declanşat sâmbătă dimineaţă a afectat şi competiţia internă, meciurile programate în acest weekend nu se vor disputa.

Naţionala României va urma să dispute, în luna noiembrie, un meci în deplasare împotriva naţionalei statului Israel.

"Hamas a făcut o greşeală importantă în această dimineaţă. Suntem în stare de război", a declarat ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, în cadrul unui briefing de presă.
 
Ultimele cifre indică un număr de peste o sută de răniţi. Ambasadele Franţei şi SUA au condamnat atacurile Hamas.
 
"Suntem supuşi unui atac masiv dinspre Fâşia Gaza. În prezent, există 21 de confruntări active în sudul Israelului. Întreaga regiune sudică este închisă circulaţiei civile", a mai spus el.
 
"Am decis să punem capăt tuturor crimelor ocupaţiei", a declarat Mohammad Deif, comandantul Brigăzilor Ezzedine al-Qassam, într-o înregistrare audio difuzată de Al-Aqsa TV, canalul de televiziune al Hamas, mişcarea islamistă aflată la putere în Gaza.
 

 

Afla mai multe despre: israeladrian paunantonio sefer 

viewscnt
Articole similare