Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia lui Dembele rămâne incertă la Barcelona. Xavi are însă o alternativă! Pe cine vrea să aducă pe Camp Nou

Situaţia lui Dembele rămâne incertă la Barcelona. Xavi are însă o alternativă! Pe cine vrea să aducă pe Camp Nougalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Sosirea lui Xavi Hernandez la Barcelona s-ar putea produce în următoarele săptămâni.

Barcelona negociază cu Al Sadd pentru ca Xavi să devină noul tehnician al catalanilor după plecarea lui Ronald Koeman.

Potrivit presei spaniole, operaţiunea Xavi ar putea fi finalizată în următoarele săptămâni.

Pe ce fotbalist a pus Xavi ochii dacă pleacă Dembele

Una dintre problemele cu care viitorul antrenor al Barcelonei trebuie să se confrunte este situaţia jucătorilor care se află la un pas de a intra în ultimele luni de contract.

Printre ei, Ousmane Dembele, fotbalist care a refuzat momentan prelungirea cu FC Barcelona şi care din iarnă, va intra în ultimele şase luni de contract.

Conform presei din Spania, Xavi vrea să-l păstreze pe Dembele la echipă, dar este pregătit şi pentru situaţia în care francezul nu va mai rămâne pe Camp Nou.

Cei de la Fichajes.net anunţă că noua minune a celor de la Ajax, brazilianul Antony este primul nume luat în calcul de Barcelona şi de Xavi în cazul plecării lui Dembele.

Presa engleză scrie că şi Manchester City s-a arătat interesată de Antony, jucătorul lăsându-i o impresie foarte bună lui Pep Guardiola.

Cotat la 25 de milioane de euro, extrema braziliană are 21 de ani şi a marcat patru goluri în acest sezon pentru Ajax, oferind şi două pase decisive. Ajax a plătit pentru el nu mai puţin de 15.5 milioane de euro celor de la Sao Paolo, iar acum ar cere o sumă dublă pentru a-l vinde la Barcelona.

Afla mai multe despre: xavi hernandezfc barcelonaantonyajax 

viewscnt
Articole similare