Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia lui Flavius Stoican la Dinamo, analizată de o legendă a ”câinilor”: ”La fiecare două luni aduc alt antrenor”

Situaţia lui Flavius Stoican la Dinamo, analizată de o legendă a ”câinilor”: ”La fiecare două luni aduc alt antrenor”

Fotbal intern

Comentarii

Flavius Stoican este pe cale să se despartă de Dinamo, iar Dănuţ Lupu a comentat situaţia tehnicianului care a preluat-o pe Dinamo la începutul anului.

Eşecul cu CFR Cluj a turnat gaz pe foc în interiorul clubului din Ştefan cel Mare.

Suporterii, conducerea, jucătorii şi antrenorul se află în relaţii încordate, iar cel care are cele mai mari şanse să iasă şifonat este Flavius Stoican.

Situaţia lui Flavius Stoican la Dinamo, analizată de o legendă a ”câinilor”: ”La fiecare două luni aduc alt antrenor”

Acesta este pe punctul de a părăsi formaţia, iar în locul său ar urma să revină Dusan Uhrin Jr., tehnicianul care a salvat clubul de la retrogradare şi în sezonul trecut.

Dănuţ Lupu, fost mare jucător în tricoul alb-roşilor, a comentat atmosfera tesionată de la Dinamo şi situaţia complicată a antrenorului de pe banca tehnică.

”Eu îmi doresc ca noul antrenorul, Dusan sau cine va veni, să salveze această echipă. Niciodată nu a venit un antrenor, Dusan a avut atâta timp anul trecut, credeţi că Dinamo, în situaţia în care e acum, poate să se salveze? Oricum barajul îl joacă. Uitaţi-vă câte puncte sunt diferenţă (n.r. 8 puncte faţă de FC U Craiova, prima echipă de deasurpra locurilor de baraj). Despre ce vorbim?

Când l-au adus pe Rednic au spus că vine să salveze Dinamo. L-au dat afară şi l-au adus pe Stoican ca să salveze Dinamo. La fiecare două luni aduc alt antrenor.

Aduci un antrenor, ce declaraţii a avut, eu salvez Dinamo, eu dreg, şi îl dai afară. Vine Dusan, dacă nu va salva echipa, ce se va întâmpla? Cineva trebuie să răspundă pentru toate deciziile care s-au luat. Nu puteau să-l dea afară, avea contract, puteau să-l bată, ce putea să facă? Să vină să spună: 'M-au convins ăştia să plec'.

Nici ce fac suporterii rapidişti, nici ce fac suporterii dinamovişi nu e bine. Conducătorii trebuie să pună antrenorii, nu suporterii. Ei n-au acest drept”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru ProX.

În cazul unei eventuale despărţiri de Stoican, Dinamo va fi în căutarea celui de-al patrulea antrenor principal din acest sezon. Înainte de Stoican au mai fost Dario Bonetti, Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: stoicandanut lupudinamo 

viewscnt
Articole similare