Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Slavă Domnului că avem noroc!". Câte puncte pe merit a obţinut România în grupă: "Pe cuvânt că ăsta era punctajul. Mă, noi atât putem juca?"

"Slavă Domnului că avem noroc!". Câte puncte pe merit a obţinut România în grupă: "Pe cuvânt că ăsta era punctajul. Mă, noi atât putem juca?"

Echipa națională

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, şi comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, au tras concluzii amare, după remiza României cu Israel, scor 1-1, în preliminariile EURO 2024.

Echipa naţională, norocoasă? Izbucnire după remiza cu Israel

Reprezentativa României a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, sor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campiontul European din 2024. 

A fost un meci în care tricolorii antrenaţi de Edi Iordănescu au suferit, cu ocaziile de partea adversarilor din Israel. 

La final, Bogdan Cosmescu a analizat tot parcursul României din grupă, până în acest moment, amintind de remiza cu Elveţia, 2-2, egalul din Kosovo şi penalty-ul neacordat Belarusului pe Arena Naţională, în meciul câştigat de România cu 2-1. 

"Eu spun cu stratregia lui Edi Iordănescu... (n.r. - ironic) Normal, treaba era făcută să dăm gol la şutul lui Răzvan Marin, în minutul 94. Slavă Domnului că avem norocul ăsta, că altfel aveam 6 puncte. Nu! 4 puncte, că nu aveam punctul din Kosovo, egal cu Belarus. Pe cuvânt că ăsta era punctajul. Singurul meci controlat exemplar a fost ăla cu Andorra, i-am bătut cu 2-0", a declarat Bogdan Cosmescu. 

Ce crede Basarab Panduru după România - Israel 1-1

"Cred că o să conteze şi punctul ăsta, pe care nu cred că-l meritam. Eu spun că golul vine din nimic, golul nostru. Ăla a fost norocul nostru, că până atunci tot ei au fost mai buni, inclusiv în repriza a doua. În repriza a doua ei au ieşit alţii, că până atunci cei din Israel au dat pase greşite, nu s-au găsit. În afară de rezultat, nu ştiu dacă sunt prea multe de lăudat", a spus fostul component al naţionalei României, Basarab Panduru. 

Cuvântul a fost luat din nou de Bogdan Cosmescu: "Mă, noi atât putem juca? Ăia pasează de zici că sunt Barcelona şi noi nu putem sau nu ne lasă? Suntem chiar atât de slabi pe cât părem sau putem mai bine? Mă, să faci şi tu două, trei faze. Ăsta a fost cel mai slab meci, mai slab decât ăla cu Elveţia, ăia măcar sunt buni", a mai spus comentatorul Orange Sport. 

Clasamentul grupei I: 1. Elveţia - 11 puncte, 2. România - 9 puncte, 3. Israel - 8 puncte, 4. Belarus - 4 puncte, 5. Kosovo - 4 puncte, 6. Andorra 2 puncte

Afla mai multe despre: basarab pandurubogdan cosmescuromania israelromania preliminarii euro 2024 

viewscnt
Articole similare