You are here:

Şoc la un club din Superliga! ”Am decis să renunţ. Plec eu! Erau restanţe de câteva luni”

Şoc la un club din Superliga! ”Am decis să renunţ. Plec eu! Erau restanţe de câteva luni”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt se află într-o criză profundă, atât din punctul de vedere al rezultatelor, cât şi al situaţiei financiare de la club.

Un club din Superliga, zguduit din temelii: ”Nu vreau să mai aud. Erau restanţe la salarii de câteva luni”

FC Hermannstadt se află într-o situaţie complicată în momentul de faţă. Echipa sibiană tocmai ce a înregistrat două eşecuri dezastroase, 1-4 cu Petrolul şi 0-4 cu Sepsi OSK.

Astfel, Marius Măldărăşanu a tras un semnal de alarmă după cele două eşecuri în care formaţia sa a primit în total opt goluri şi a ajuns pe locul 13 în campionat, cu doar 13 puncte acumulate în 12 etape.

Dacă situaţia sportivă este complicată, nici cea financiară nu este mai roz. Ştefan Băcilă, unul dintre investitorii clubului din Sibiu, a decis să nu mai investească la Hermannstadt, fiind dezamăgit de ultimele rezultate ale echipei.

Omul de afaceri a dezvăluit faptul că a investit recent o sumă de 200.000 de euro pentru a aduce salarile de la club la ordinea zilei.

"FC Hermannstadt trebuie să îşi caute alt creditor, eu am decis să renunţ. Săptămâna trecută am băgat 200.000 de euro în club, ca să fie salariile la zi. Păi când echipa juca în Liga 2 şi erau restanţe de câteva luni, era mult mai multă dăruire. Alte echipe au 4-5 luni restanţe şi joacă fotbal.

Eu nu vreau să mai aud de FC Hermannstadt, rezultatele vorbesc de la sine. Deci, nu am luat în calcul nicio demitere de antrenor, nicio măsură pentru jucători, pur şi simplu plec eu!”, a declarat Băcilă, la Ora de Sibiu.

Programul meciurilor viitoare pentru Hermannstadt arată în felul următor: Buzău (deplasare), Dinamo (acasă), Rapid (d), Craiova (d) şi U Cluj (a).

Afla mai multe despre: hermannstadtstefan bacilasuperliga 

viewscnt
Articole similare