adplus-dvertising
You are here:

ŞOC total în Liga I. U Craiova îşi betonează lotul cu un jucător de bază de la CFR Cluj. Lovitura memorabilă pe care Rotaru i-o dă lui Gigi Becali

ŞOC total în Liga I. U Craiova îşi betonează lotul cu un jucător de bază de la CFR Cluj. Lovitura memorabilă pe care Rotaru i-o dă lui Gigi Becaligalerie foto

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a început perfect noul an şi a câştigat primul meci oficial din 2022, scor 1-0, cu Rapid. Oficialii oltenilor au planuri mari pentru partea a doua a sezonului şi vor să-şi întărească lotul cu un fotbalist din lotul campioanei României.

Universitatea Craiova speră să prindă play-off-ul şi are planuri mari pe piaţa transferurilor. Oficialii oltenilor au pus ochii pe un jucător al CFR-ului, fotbalist dorit în acest sezon şi de Gigi Becali.

Mike Cestor a intrat pe lista neagră a lui Dan Petrescu, după meciul cu FCSB, scor 3-3, când fundaşul central a fost contestat de antrenorul campioanei României. Deşi este unul dintre cei mai utilizaţi jucători ai ardelenilor în actuala stagiune, Mike Cestor are şanse foarte mici să mai rămână sub comanda lui Dan Petrescu.

ŞOC total în Liga I. U Craiova îşi betonează lotul cu un jucător de bază de la CFR Cluj. Lovitura memorabilă pe care Rotaru i-o dă lui Gigi Becali

Însă fundaşul de 29 de ani va rămâne la un club cu pretenţii din Liga I. Conform gsp.ro, fotbalistul născut la Paris este dorit insistent de Universitatea Craiova. Mike Cestor a intrat deja în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj, iar acum Mihai Rotaru speră să ajungă la un acord cu oficialii campioanei României şi să-l aducă pe fundaşul central sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, încă din această iarnă, pentru suma de 100 de mii de euro.

Cum Dan Petrescu nu mai are nevoie de serviciile sale, fundaşul central va fi cedat, cel mai probabil, la Universitatea Craiova. Astfel, Mihai Rotaru îi va da o nouă lovitură importantă "rivalului" său, Gigi Becali, care l-a dorit şi el insistent în fiecare an, chiar şi în actuala stagiune, pe Mike Cestor, însă niciodată n-a putut să-l aducă la FCSB.

  • 750 de mii de euro valorează Mike Cestor, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol a marcat Cestor în cele 21 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, în actualul sezon, în toate competiţiile

viewscnt
Articole similare