Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul pe care l-a avut Gabi Tamaş la o echipă din România, în această iarnă: ”M-am crucit”

Şocul pe care l-a avut Gabi Tamaş la o echipă din România, în această iarnă: ”M-am crucit”

Liga 2

Comentarii

Gabi Tamaş susţine că a găsit la Chiajna o bază de pregătire care este printre cele mai bune din fotbalul românesc.

În vârstă de 39 de ani, Gabi Tamaş nu are de gând să renunţe la cariera de fotbalist. El a surprins după ce a semnat cu Concordia Chiajna, echipă care se bate la promovarea în Liga 1.

Fostul internaţional român a explicat motivele care l-au făcut să facă această alegere surprinzătoare.

Tamaş, despre motivele pentru care s-a transferat la Concordia Chiajna: ”Nu întârzie o oră salariile”

Gabi Tamaş era liber de contract după ce s-a despărţit cu scandel de Petrolul Ploieşti, după ce antrenorul Nae Constantin a dat presei o înregistrare cu el când se afla în stare de ebrietate.

În tot acest timp, Gabi Tamaş a profitat şi s-a relaxat alături de familie. Totuşi, el a rămas un jucător interesant pentru multe cluburi din România.

Gabi Tamaş a fost în negocieri foarte avansate cu FC Voluntari, club alături de care anul trecut a intrat în play-off. Dar discuţiile n-au avut succes.

Între timp, pentru Gabi Tamaş a apărut şi varianta Concordia Chiajna, pe care, surprinzător, a acceptat-o.

Fostul fundaş al lui West Bromwich şi Watford susţine că, în primul rând, a contat relaţia de prietenie pe care o are cu Cristian Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna.

Apoi, Gabi Tamaş spune că a găsit la Chiajna o baza sportivă care este printre cele mai moderne din România:

”Am semnat cu Chiajna, în primul rând datorită prieteniei cu preşedintele Tănase. La Chiajna am găsit normalitate, un club la care nu există o oră întârziere la salarii.

De când m-am întors în ţară nu a fost club care să fie la zi cu salariile, niciodată nu am luat banii lunar! Apoi, ce bază sportivă am găsit la Chiajna m-am crucit!

Este una extraordinară, aş spune în primele cinci din ţară, după baza celor de la FCSB de la Berceni, Farul, FCU Craiova şi U Craiova. Totul la superlativ. Toate acestea m-au convins să semnez cu Chiajna”, a declarat Gabi Tamaş pentru Liga2.ro.

Chiajna vrea să revină în Liga 1

Gabi Tamaş a semnat până în vară cu Concordia Chiajna şi speră că echipa ilfoveană va reuşi să-şi atingă obiectivul: revenirea în Liga 1. De altfel, n-ar fi exclus ca Tamaş să continue la Concordia dacă va reuşi să promoveze.

În acest moment, lupta pentru play-off-ul Ligii 2 este foarte intensă. Cu trei etape înainte de finalul sezonului regular, Chiajna se află pe locul 9, dar este la distanţă de doar 3 puncte de locul 6, care în prezent este ocupat de Gloria Buzău.

Lideri în Liga 2 sunt cei de la Steaua, cu 33 de puncte, care încă n-au, însă, drept de promovare. Pe locurile următoare sunt Poli Iaşi (31 de puncte), Oţelul Galaţi (31 de puncte), Unirea Slobozia (27 de puncte) şi Gloria Buzău (26 de puncte).

În Liga 1 promovează direct primele două clasate, în timp ce locul 3 merge la barajul de promovare.

Afla mai multe despre: tamas 

viewscnt
Articole similare