Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solari: "Totul a mers prost". Fanii cer demisia lui Perez şi întoarcerea lui Jose Mourinho la echipă

Solari: "Totul a mers prost". Fanii cer demisia lui Perez şi întoarcerea lui Jose Mourinho la echipă

Fotbal

Comentarii

Dezamăgire mare la Real Madrid după ce echipa pregătită de Solari s-a oprit în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Este pentru prima oară în ultimii 9 ani când ”Albii” nu ajung cel puţin până în semifinale.

”Nu avem nici o scuză. Sezonul se închei aici pentru noi”, a spus Carvajal la finalul înfrângerii umilitoare cu Ajax, scor 1-4.

Fanii Blancos sunt furioşi la culme. Aceşti au cerut demisia preşedintelui Florentino Perez şi întoarcerea la echipă a lui Jose Mourinho.

La finalul partidei, Solari a analizat înfrângerea: "Nu a fost un meci bun. Suntem trişti şi ne pare rău pentru fanii noştri. Este un an dificil. Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă. Acesta este fotbalul. Tot ce se putea întâmpla rău, s-a întâmplat. Ajax a meritat să meargă mai departe, a avut calitate şi tinereţe. Trebuie să muncim mai mult. Poate că băieţii au fost şi puţin stresaţi de faptul că obţinuseră patru din ultimele cinci trofee.”

Carvajal nu-şi poate explic nici el cum de echipa sa a ajuns într-o astfel de situaţie: ”Nu am avut nici o secundă impresia că jucăm aşa rău. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Într-o săptămână am pierdut totul. Nu trebuie să căutăm scuze. Ajax a jucat mai bine decât noi şi a meritat calificarea. Nu e uşor să vii după două înfrângeri cu Barcelona, dar eram convinşi că putem merge mai departe. Sezonul s-a încheiat pentru noi. Dar suntem profesionişti şi trebuie, în continuare, să dăm cel mai bun randament al nostru.”

Câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor, Real Madrid, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), de Ajax Amsterdam, în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Echipa cu 13 trofee în palmares părăseşte competiţia şi după ce s-a impus în tur, la Amsterdam, cu 2-1.

Afla mai multe despre: real madrid,  

viewscnt
Articole similare