Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea, back in business. A anunţat primul turneu la care va participa după ”visul american” numit Miami şi Indian Wells

Sorana Cîrstea, back in business. A anunţat primul turneu la care va participa după ”visul american” numit Miami şi Indian Wells

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea (33 de ani) şi-a încheiat mini-vacanţa după parcursul fabulos la cele două turnee din Statele Unite şi revine în circuit la finalul acestei luni.

Sorana Cîrstea, back in business. A anunţat primul turneu la care va participa după visul carierei de pe tărâm american

La mai bine de trei săptămâni după ce şi-a încheiat parcursul incredibil de la Indian Wells şi Miami, Sorana Cîrstea a precizat că se pregăteşte intens pentru următorul turneu la care va lua parte.

În scurta vacanţă pe care a avut-o, Sorana şi-a sărbătorit şi ziua de naştere, 7 aprilie, atunci când a împlinit vârsta de 33 de ani.

Mai apoi, a sărbători Paştele în ţară, alături de familie, pentru ca mai apoi să meargă la Monte Carlo pentru a începe pregătirea pentru sezonul de zgură.

Aflată în unul dintre cele mai bune momente ale carierei, Sorana Cîrstea nu vrea să se culce pe o ureche şi a anunţat următorul turneu de tenis la care va participa: Madrid Open.

”Ultima zi de antrenament în acest loc minunat. Următoarea oprire: Madrid”, a scris românca, la secţiunea stories, pe contul oficial de Instagram.

Turneul de la Madrid se va desfăşura în perioada 25 aprilie -7 mai. Este dotat cu premii în valoare de peste 6,5 milioane de euro. La ultima ediţie, Cîrstea a părăsit competiţia încă din primul tur.

Pe tărâm american, Sorana Cîrstea a reuşit unele dintre cele mai importante performanţe ale carierei: sferturi la Indian Wells şi semifinale la Miami Open.

În prezent, Sorana ocupă locul 41 în ierarhia WTA, cu 1218 puncte.

Afla mai multe despre: sorana cirsteatenis 

viewscnt
Articole similare