Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spania pregăteşte un atacant surpriză pentru Mondialul din Qatar. La ce atacant brazilian poate apela Luis Enrique

Spania pregăteşte un atacant surpriză pentru Mondialul din Qatar. La ce atacant brazilian poate apela Luis Enrique
Comentarii

Naţionala Spaniei ar putea să-l convoace în curând pe brazilianul Willian Jose da Silva (Betis Sevilla).

Spania caută un număr 9, iar variantele nu sunt prea multe, scrie presa iberică. Pentru partidele din octombrie din UEFA Nations League, selecţionerul Luis Enrique l-a convocat pe Yeremi Pino (Villarreal), atacant debutant la naţionala mare. Alături de el mai sunt convocaţi Ferran Torres, Oyarzabal şi Bryan Gil.

Ibericii au ca variantă principală pentru tricoul cu numărul 9 un vârf de 28 de ani. Este vorba despre Alvaro Morata. O altă variantă este Abel Ruiz, de la Braga, fotbalist crescut de Barcelona. De asemenea, Gerard Moreno, starul lui Villarreal poate juca acolo, deşi rolul de număr 9 nu este unul care să-i placă atacantului de 29 de ani.

În tot acest context, presa din Spania scrie că Luis Enrique se gândeşte să-l convoace pe Willian Jose da Silva, atacantul formaţiei Betis Sevilla.

Vârful cedat de Wolverhampton la Betis a marcat deja trei goluri în primele patru meciuri la Betis, după ce în 2021 marcase o singură dată pentru Wolves. Crescut la Gremio, dar şi la Real Madrid, Willian Jose s-a remarcat la Sociedad, acolo unde a marcat 62 de goluri în 171 de partide. Vârful brazilian are dublă cetăţenie şi poate fi convocat la naţionala Spaniei, după ce a jucat doar la nivelul U20 pentru Brazilia. 

Afla mai multe despre: willian jose 

viewscnt
Articole similare