Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de top pentru Real Madrid! ”Vine de la un club cu mentalitate câştigătoare. Va ajuta mult echipa!”

Transfer de top pentru Real Madrid! ”Vine de la un club cu mentalitate câştigătoare. Va ajuta mult echipa!”

Real Madrid

Comentarii

Fernando Hierro i-a lăudat pe Sergio Ramos şi David Alaba.

Fost mare fundaş al madrilenilor, Fernando Hierro a avut cuvinte de laudă atât pentru fostul purtător al tricoului cu numărul 4 de la Real Madrid, Sergio Ramos, cât şi pentru David Alaba, noul purtător al tricoului cu numărul 4 pe Santiago Bernabeu.

Fundaşul care a scris istorie la Real Madrid îl laudă pe David Alaba, fotbalist achiziţionat în vară, în calitate de jucător liber: ”Am zis mereu că numărul 4 la Real Madrid este un adevărat simbol. Asta este părerea mea din totdeauna. Pentru mine, Sergio Ramos (n.r precedentul purtător al tricoului cu numărul 4 la Real Madrid) este cel mai bun fundaş central din istoria clubului” a admis Hierro.

El a completat: ”Cred că Alaba este un jucător extraordinar, cu multă personalitate, care tehnic este extrem de bun şi care se adaptează la multe poziţii în teren. Cred că este un câştig important pentru Real Madrid, poate ajuta mult echipa. Vine de la un club cu mentalitate câştigătoare, aşa cum este Bayern Munchen, şi sunt sigur că va da randamentul pe care toată lumea îl aşteaptă de la el” a conchis Hierro.

În vârstă de 29 de ani, Alaba a jucat la Bayern Munchen între 2009 şi 2021. A semnat cu Real Madrid din postura de fotbalist liber de contract şi a adunat deja 9 meciuri la prima echipă a madrilenilor, fără să marcheze vreun gol.

Cu precădere, Alaba a fost folosit de antrenorul Carlo Ancelotti ca fundaş central, deşi austriacul poate evolua şi ca fundaş stânga, dar şi ca mijlocaş central sau chiar mijlocaş ofensiv. 

Afla mai multe despre: carlo ancelottidavid alabareal madridsergio ramosfernando hierro 

viewscnt
Articole similare