Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol în Anglia! Arsenal o bate pe Forest şi pune presiune pe Liverpool. Luton produce şocul etapei, contra lui Brighton. Toate rezultatele zilei din Premier League

Spectacol în Anglia! Arsenal o bate pe Forest şi pune presiune pe Liverpool. Luton produce şocul etapei, contra lui Brighton. Toate rezultatele zilei din Premier League

Premier League

Comentarii

Luton a produs şocul etapei cu numărul 22 din Premier League. ”The Hatters” au învins-o pe Brighton cu 4-0 şi termină runda deasupra poziţiilor retrogradabile.

Nottingham Forest 1-2 Arsenal

Gabriel Jesus a deschis scorul pentru ”Tunari” în minutul 65, la o fază la care portarul gazdelor, Matt Turner, a greşit incredibil. Bukayo Saka dublat avantajul londonezilor şapte minute mai târziu, iar Awoinyi a redus din diferenţă pentru ”Pădurar” cu un minut înainte de expirarea timpului regulamentar.

Arrsenal este pe doi, cu 46 de puncte, la două lungimi distanţă de liderul Livepool, cu un meci în plus, în timp ce Forest este pe 16, cu 20 de puncte.

Fulham 0-0 Everton

Fulham şi Everton s-au anulat reciproc pe Craven Cottage. ”Caramelele” ocupă prima poziţie retrogradabilă, cu 18 puncte după 18 meciuri, în timp ce londonezii sunt pe 12, cu 25 de puncte.

Luton 4-0 Brighton

Luton a dat toate calculele peste cap şi a zbrobit-o pe Brighton în faţa propriilor fani. Adebayo, cu un hattrick şi Ogbene au marcat golurile nou-promovatei, care a luat o gură uriaşă de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării. Brighton bifează prima înfrângere după şase meciuri fără eşec şi este pe locul opt, la opt puncte de primul loc de cupă europeană, ocupat de Tottenham.

Crystal Palace - Sheffield United 3-2

Gazdele au avut parte de un meci foarte dificil. Deşi era considerată favorită înainte de startul meciului, Crystal Palace s-a văzut condusă de două ori, după golurile lui Brereton Diaz şi McAtee. Eze a fost cel care a egalat de fiecare dată pentru gazde, iar Olise a dat lovitura în repriza secundă.

Aston Villa - Newcastle 1-3

Oaspeţii au lovit de două ori decisiv în prima repriză, prin „dubla” lui Fabian Schar. Autogolul lui Moreno din startul reprizei secunde a dus scorul la un neverosimil 0-3. Gazdele au încercat să revină, dar golul lui Watkins nu a fost suficient, iar Newcastle bifează o victorie importantă, într-o deplasare foarte complicată.

Afla mai multe despre: brightonluton townarsenalaston villanewcastle 

viewscnt
Articole similare