Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol total în Pacers - Bucks. Haliburton, erou. A anulat cele două triple din final ale lui Middleton. Victorie după prelungiri pentru Indiana. 2-1 la general

Spectacol total în Pacers - Bucks. Haliburton, erou. A anulat cele două triple din final ale lui Middleton. Victorie după prelungiri pentru Indiana. 2-1 la general

NBA

Comentarii

Indiana Pacers şi Milwaukee Bucks au oferit un spectacol pe cinste în meciul al treilea din acestă serie din playoff, meci ce a avut nevoie de prelungiri pentru a se ajunge la o învingătoare şi o învinsă.

Indiana Pacers, succes dramatic, după prelungiri, contra lui Milwaukee Bucks

Indiana Pacers a reuşit o victorie dramatică în faţa celor de la Milwaukee Bucks, scor 121-118 după prelungiri.

Astfel, scorul în această serie din prima etapă a play-off-ului NBA a devenit 2-1 la general pentru gruparea din oraşul Indianapolis.

A fost un final cu adevărat senzaţional în meciul disputat în statul Indiana, după ce primele partide din această serie sau jucat în Milwaukee.

Kris Middleton a trimis meciul in prelungiri cu un coş de trei în ultimele secunde ale sfertului patru şi tot el a egalat la 118 cu o altă triplă când mai erau mai puţin de şapte secunde din cele cinci minute suplimentare de prelungiri. 

De altfel, Middleton şi-a stabilit un nou record al carierei în playoff: 42 de puncte marcate, cu două mai mult decât la meciul patru al Finalei NBA din 2021, câştigată de Bucks contra lui Suns, scor 4-2 la general.

Dar la duelul din Indianapolis, Tyrese Haliburton a fost eroul lui Pacers marcând coşul victoriei cu mai puţin de două secunde rămase din prelungiri. Cel mai bun pasator al sezonului regulat a încheiat cu un triple double: 18 puncte, 16 pase decisive şi 10 recuperări. 

Prin urmare, Pacers au acum 2-1 la general, iar Bucks sunt în pericolul de a fi eliminaţi al doilea an la rând încă din prima rundă a playoff-ului, desi, la fel ca în sezonul trecut, avantajul terenului propriu le-a aparţinut. 

Totuşi, Milwaukee îşi pune toate speranţale în Giannis Antetokoumpo. Marea necunoscută este dacă şi, în caz că se va întâmpla, când se va întoarce pe teren MVP-ul finalei din 2021, accidentat la gambă pe finalul sezonului regulat.

Rezultatele înregistrate în noaptea de vineri spre sâmbătă în prima etapă din playoff-ul NBA:

Meciurile ce se vor disputa în playoff-ul NBA în noaptea de sâmbătă spre duminică:

  • Orlando Magic - Cleveland Cavaliers (1-2 la general)
  • New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder (0-2 la general)
  • Miami Heat - Boston Celtics (1-1 la general)
  • Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (0-3 la general)

Programul transmisiunilor Orange Sport pentru primele două săptămâni din Play-off-ul NBA 2024:

  • 27.04, 22:30, New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder, meciul 3, Orange Sport 3
  • 28.04, 22:30, Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers, meciul 4, Orange Sport 3

Afla mai multe despre: nbapacers bucksindiana pacersmilwaukee bucks 

viewscnt
Articole similare