Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Speranţe la Steaua pentru ca Academia de Fotbal să ajungă în Top 10 în România: ”S-au făcut eforturi mari!”

Speranţe la Steaua pentru ca Academia de Fotbal să ajungă în Top 10 în România: ”S-au făcut eforturi mari!”

Steaua

Comentarii

Academia de Fotbal Steaua are este la un pas să intre în Top 10 din România, în clasamentul întocmit anual de Federaţia Română de Fotbal.

An de an, forul suprem din fotbalul românesc publică o ierarhie a celor mai bune academii de copii şi juniori din ţară. Este un top întocmit între cele 50 de cluburi participante în competiţiile de juniori.

Steaua, ambiţii mari pentru Academia de Fotbal 

Recent, Iulian Miu, oficial al clubului Steaua, a anunţat că s-au făcut eforturi consistente pentru ca Academia de Fotbal Steaua Bucureşti să intre în Top 10 în acest clasament în anul 2023.

În 2022, a fost foarte aproape. S-a clasat pe locul 11. Dar ambiţiile sunt mari la Steaua, iar dosarul de clasificare a fost depus deja în acest sens.

”Academia de Fotbal STEAUA Bucureşti! 10.03, ultima dată a depunerii dosarului de clasificare al Academiei de Fotbal Steaua Bucureşti. 

S-a lucrat intens şi s-au făcut eforturi mari pentru întocmirea acestui dosar şi sperăm ca la final să intrăm în TOP 10 (anul trecut am fost aproape - loc 11)!

Împreună suntem mai puternici!”, a scris oficialul Stelei, pe pagina de Facebook.

În clasamentul Academiilor realizat anul trecut, cele mai puternice şcoli de fotbal din ţară sunt Farul Constanţa (la fel ca în 2021), Csikszereda (locul 2) şi FCSB (locul 3).

Afla mai multe despre: steauaacademie 

viewscnt
Articole similare