Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion nou din România, construit cu o clădire ”înfiptă” în tribuna 1. Arena a costat 15 milioane de euro. FOTO

Stadion nou din România, construit cu o clădire ”înfiptă” în tribuna 1. Arena a costat 15 milioane de euro. FOTOgalerie foto

Superliga

Comentarii

Un stadion din România, în modernizarea căruia s-au investit aproximativ 15 milioane de euro, are o clădire în mijlocul tribunei 1.

Au trecut aproximativ 3 ani şi jumătate de când au fost demarate lucrările de modernizare de la stadionul din Târgovişte. Dar suporterii mai au de aşteptat.

Lucrările încă sunt departe de finalizare şi nici pe partea de design situaţia nu este prea spectaculoasă, ba dimpotrivă.

Stadion de 15 milioane de euro cu o clădire în mijlocul tribunei

Au trecut 3 ani şi jumătate de când Chindia a reuşit să promoveze în Liga 1. Tot atunci autorităţile locale au decis să înceapă lucrările de modernizare la stadionul ”Eugen Popescu”, astfel încât acesta să respecte criteriile impuse de Liga 1.

În tot acest timp, Chindia Târgovişte a fost nevoită să joace în pribegie. La 3 ani şi jumătate distanţă, stadionul încă nu este gata, deşi primarul Daniel Cristian Stan era încrezător că el va fi inaugurat în luna decembrie a acestui an.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUL STADION DIN TARGOVISTE!

Un clip urcat pe contul de YouTube Alberto Costea Infrastructura Romania arată că încă n-au fost montate scaune la tribuna a 2-a, acoperişul lipseşte, la fel şi pista care ar trebuie să înconjoare terenul. Situaţia este mai fericită la tribuna 1, care pare aproape de finalizare.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU STADIONUL DIN TÂRGOVIŞTE!

Noua arenă din Târgovişte a costat aproximativ 15 milioane de euro, va avea 8.200 de locuri, dar forma ei a fost grav afectată de construcţiile din jur.

De exemplu, tribuna 1, înspre peluză, a fost construită pe lângă o clădire care n-a putut fi demolată. În plus, din lipsă de spaţiu, peluzele lipsesc.

În Târgovişte va fi construit încă un stadion... de 75 de milioane de euro

Cu o populaţie de aproape 80.000 de locuitori, oraşul Târgovişte se va bucura de două stadioane moderne.

Autorităţile locale nu s-au mulţumit cu investiţiile făcute în stadion ”Eugen Popescu” şi au în plan ridicarea unei noi arene.

Noul stadion anunţat de autorităţi în primăvara acestui an va fi ridicat în afara oraşului, spre Găeşti, va avea o capacitate de 12.000 de locuri şi va costa în jur de 75 de milioane de euro.

Cea mai mare parte din această sumă va fi asigurată de Compania Naţională de Investiţii - 70 de milioane de euro. Diferenţa va fi suportată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: targoviste 

viewscnt
Articole similare