Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stancu şi acum el! FCSB aduce un fotbalist din străinătate, "fanii furioşi i-au cerut plecarea". Banii aflaţi în joc pentru Gigi Becali

Stancu şi acum el! FCSB aduce un fotbalist din străinătate, "fanii furioşi i-au cerut plecarea". Banii aflaţi în joc pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB intră în perioada de transferuri cu mai multe dorinţe, iar, în curând, s-ar putea întări cu un alt fotbalist, pe care nu-l mai aştepta înapoi. Gigi Becali aşteaptă să încaseze două milioane de euro, dar tranzacţia are şanse mici de reuşită, după ultimele evenimente.

Revine Dragoş Nedelcu la FCSB? Şi fanii sunt dezamăgiţi de el

FCSB are trei fundaşi centrali în lot şi echipa e acoperită pe postul de mijlocaş central, dar, în curând, s-ar putea trezi cu Dragoş Nedelcu înapoi în lot. Se înmulţesc nemulţumirile la Fortuna Düsseldorf, în legătură cu fundaşul român, care e doar împrumutat până la finalul acestui sezon.

Fotbalistul sosit de la Viitorul Constanţa, în 2017, a ratat Jocurile Olimpice de la Tokyo, din acest an, pentru a pleca în Germania. Acolo a semnat cu Fortuna Düsseldorf, în liga secundă, iar antrenorul l-a anunţat că va juca pe postul de fundaş central, unde a fost reprofilat şi la FCSB. 

Doar că noul post i-a dat bătăi de cap lui Dragoş Nedelcu, despre care presa germană susţine că are cel mai slab procentaj de mingi câştigate după duelurile aeriene dintre fundaşii Fortunei. 

Mai mult, el a comis mai multe greşeli în meciuri, a fost scos din lot din cauza pregătirii slabe de la antrenamente, iar ultima greşeală a umplut paharul. Cel puţin pentru fani, care consideră că reintroducerea sa în centrul apării ar fi o greşeală. 

Situaţia a fost explicată de publicaţia The-duesseldorfer.de. 

"Dragoş Nedelcu, cel care a fost folosit, din nou, în centrul apărării formate din cei trei fundaşi centrali, a fost păcălit ca un student. În general, românul prietenos a fost copleşit de munca sa peste tot şi a fost lăsat să ia loc pe bancă după pauză.

Cazul Nedelcu este de actualitate, iar fanii furioşi îi cer plecarea. Să fie lăsat să concureze, din nou, cu alţi fundaşi poate fi considerată o greşeală din partea antrenorului, după ultima eroare din campionat", scris sursa citată.  

Astfel, sunt şanse mari ca Dragoş Nedelcu să revină la FCSB, însă jurnaliştii germani nu menţionează dacă acest aspect va avea loc la finalul sezonului sau în iarnă. 

Finanţatorul FCSB îşi poate lua gândul de la suma de transfer, deşi a scăzut treptat pretenţiile, de la cinci milioane de euro, la două milioane de euro. 

În această perioadă, FCSB poate profita şi de situaţia lui Bogdan Stancu, fostul golgheter al echipei din Berceni care a devenit liber de contract. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalidragos nedelcubogdan stancutransferuri fcsbdragos nedelcu revenire fcsb 

viewscnt
Articole similare