Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stere Halep, discurs incoerent după Farul - FCSB: "Nu a fost nici măcar 00,1%". S-a urcat direct la volan şi a părăsit stadionul în maşina sa de lux

Stere Halep, discurs incoerent după Farul - FCSB: "Nu a fost nici măcar 00,1%". S-a urcat direct la volan şi a părăsit stadionul în maşina sa de lux

Farul Constanța

Comentarii

FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul Farului, în urma unei lovituri de la 11 metri transformate de Darius Olaru. Imediat după meci, centralul Colţescu a fost criticat de staff-ul şi suporterii constănţenilor pentru penalty-ul uşor acordat vicecampioanei României.

La meciul de la Ovidiu a fost şi Stere Halep. Tatăl Simonei a încercat să conteste şi el arbitrajul lui Colţescu, însă, în cele din urmă, a oferit doar câteva declaraţii incoerente.

"Nu l-aţi văzut? L-aţi văzut. Nu a fost nici măcar 00,1%, asta e" , a spus Stere Halep.

După secundele petrecute alături de reporterii prezenţi la stadion, Stere Halep s-a urcat direct la volanul maşinii sale de lux şi a părăsit arena din Ovidiu.

Farul - FCSB 0-1

FCSB a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 1-0, pe Farul Constanţa, graţie unui penalty contestat de gazde şi transformat de Darius Olaru.

În finalul primei reprize, Compagno a înscris din pasa lui Ovidiu Popescu, în minutul 45+2, dar golul a fost anulat pentru un offside. În minutul 55 arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalty pentru un contact între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, iar Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă.

Farul a replicat prin lovitura de cap pe lângă poartă, din minutul 60, dar campioana a mai avut un şut pe poartă în minutul 89 din repriza secundă, când Târnovanu a intervenit senzaţional la şutul lui Andronache, şi FCSB s-a impus cu 1-0, păstrându-şi prima poziţie din clasament cu 21 de puncte. Farul a pierdut al cincilea meci şi ocupă poziţia a 11-a, cu 9 puncte.

  • FARUL: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 69), Larie, Artean, Kiki – T. Băluţă (Sali 77), Nedelcu (M. Popescu 69), Grameni – Grigoryan (Mazilu 70), L. Munteanu (Andronache 82), Budescu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi
  • FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 82), Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu (Djokovic 46), Şut, Olaru (Radaslavescu 82) - Oct. Popescu (Lixandru 70), Compagno (Miculescu 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: stere halepsimona halep 

viewscnt
Articole similare